Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android 16 tarafındaki yeni Google Fotoğraflar özelliklerini bu kadar net anlatan pek konu yoktu açıkçası 👍 Adımlar sade ve anlaşılır olmuş. Özellikle yeni sürümlerde çalışan yöntemin detaylı anlatılması çok faydalı olmuş, uğraşanların işini...
Güzel ve faydalı bir rehber olmuş 👍 Özellikle rootlu cihazlar için adımların detaylı anlatılması bayağı işe yarar. Google Fotoğraflar’ın sınırsız depolama olayını hâlâ kullanabilmek isteyenler için güncel ve anlaşılır bir konu olmuş, emeğine sağlık.
Eline sağlık, oldukça detaylı ve anlaşılır bir rehber olmuş. Özellikle avantajlar/riskler kısmını eklemen çok iyi olmuş, bootloader kilidi açmadan önce kullanıcıların bilinçlenmesini sağlar. Fastboot komutlarının adım adım verilmesi de yeni...
Bu kılavuzda, Android cihazınızda bootloader kilidini açma adımlarını göstereceğiz. Özel geliştirme alanına adım atmayı planlayan teknoloji meraklılarından biriyseniz, sizi bekleyen çok sayıda ince ayar var. Özel ikili dosyaları yüklemekten çok...
Şahsen benim en sevdiğim yöntem bu oldu. Bu yöntemde, cihazımızı Pixel cihazlardan birine dönüştürüyoruz. Ardından tek yapmanız gereken mevcut Google kimliğinizle giriş yapmak. Bunu yaptığınızda, Google hesabın artık bir Google Pixel cihazıyla...
- Öncelikle, Advanced Manager Plus'ı cihazınıza indirip kurun.
- Ardından, Advanced Manager Plus'ı başlatın ve MicroG uygulamasını onun aracılığıyla yükleyin.
- Şimdi uygulamayı başlatın > Google Hesapları'na gidin > Google Hesabı Ekle >...
Root yetkisi olmadan sınırsız Google Fotoğraflar depolama özelliğini açabilme yönteminin detaylı anlatılması gerçekten çok faydalı olmuş. Özellikle adımların sade ve anlaşılır verilmesi sayesinde yeni başlayan kullanıcılar bile rahatlıkla...
HyperOS cihazlarda gereksiz sistem uygulamalarını kaldırma işlemi genelde riskli ve karışık anlatılıyor fakat rehber oldukça anlaşılır hazırlanmış. Özellikle ADB komutlarının adım adım açıklanması ve root gerektirmeden yapılabilmesi büyük avantaj...