Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam. Vulcan rom u son güncelleme si ile birlikte beğeni de bulunup tikladiğimda indirme sayfasina giriş yapılip indirilmediği yani 404 görülduğu için sizden yardim istemek istedim. Indirme link ini atarmisiniz rice etsem.. Şimdiden...
CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Canta - Shizuku'nun gücüyle root erişimi olmadan herhangi bir Android uygulamasını kaldırın...
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Canta 3.2.2 Android Uygulaması Nedir? Root Olmadan Sistem Uygulamalarını Kaldırın
Android telefonlarda üretici tarafından önceden yüklenmiş uygulamalar çoğu zaman kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyebilir. Silinemeyen bu uygulamalar depolama...
CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Shizuku - Android dünyasında bazı işlemleri gerçekleştirmek için root yetkisi gerekir...
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Shizuku Nedir? Android’de Yetki Yönetimini Kolaylaştıran Güçlü Araç
Android dünyasında bazı işlemleri gerçekleştirmek için root yetkisi gerekir. Ancak herkes cihazını rootlamak istemez. İşte tam bu noktada Shizuku devreye giriyor. Shizuku...
Bu kılavuzda, root erişimi olmadan herhangi bir sistem uygulamasını kaldırma/silmeyi adım adım göstereceğiz. Günümüzde, üreticiler cihazlarını gereksiz birçok uygulama, yani şişirilmiş yazılımlarla birlikte gönderme eğilimindedir. Bunlardan...
Önyükleyici kilidini açmak beraberinde birçok sorun getiriyor. Bunlar arasında Play Bütünlük Testlerinin başarısız olması, Widevine Sertifikasının L3 seviyesine düşmesi [bu da DRM içeriklerini Full HD/1080P olarak yayınlayamamanıza neden olur]...
Bir keybox dosyası kullandıktan sonra yapmanız gereken ilk şey Play Bütünlük Durumunu kontrol etmektir. Keybox iptal edilmemişse üç testin tamamını geçer, geçici olarak iptal edilmişse Temel ve Cihaz testlerini geçer veya üç testin tamamını...
Eline sağlık usta, gerçekten çok temiz ve açıklayıcı bir rehber olmuş. Magisk'ten sonra KernelSU ilaç gibi geldi diyebilirim. KSU Patcher ile boot.img dosyasını yamalamak hem çok daha hızlı hem de sistem uygulamaları tarafından tespit edilmesi...