fumutb kullanıcısının son içeriği

1. fumutb

Rom Noble 4.0 CALABRIA II - Android 14 OneUI 6.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Rom | Performans

s.a arkadaslar s9 plus icin yeni bir guncelleme gelcekmi roma
  2. fumutb

Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Bekliyorum yorumlari 2B den gecmeye degermi ona gore kurcam benim icin en onemlisi batarya :)
  3. fumutb

Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Gunaydin Yokmu bu romu uzun sureli kullanip yorumda buluncak ? Iyi kotu yanlarini
  4. fumutb

Gunaydin millet hala 2C yi deneyip 2B ile kiyaslayacak kimse yokmu ?
  5. fumutb

Yokmu soyle bir babayigit 2B ve 2C yi kapsamli kullanip batarya ve kullanim olarak şu daha iyi diyecek :DD
  6. fumutb

Rom Noble 3.5 SCILLA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Gunaydin 15.20 gune noble 2C cikacak diye bi duyum aldim bilgisi olan varmi ?
  7. fumutb

Rom Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

@Tek Bilgin gunaydin kardesim sence 2C cikarmi ne dersin ?
  8. fumutb

Noble Rom - Tecrübe Aktarım Alanı

Merhaba rom ve kernel kurarken magiski kurmadan telefonu rootsuz sekilde nasil gosterebiliriz ?
  9. fumutb

Realme Gizli Kodlarının Listesi - 2023

Emegine saglik kardesim birde samsung icin paylas bilmeyenlere yardimci olsun
  10. fumutb

Kernel Kernel | xxmustafacooTR v46 Beta 2 - Samsung Galaxy Note 9 ve S9/S9+ Serisi

Eline saglik kardesim ozellikle kernel kurulumunu atman cok guzel olmus
  11. fumutb

Rom Noble 3.4 SERRA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

arkadaslar merhaba rom kurduktan sonra kernelı nasıl yukluyorsunuz herhangı bır wipe falan yapıyormusunuz yoksa dırek sonrakı sonrakı deyıp kuruyomusunuz ?
  12. fumutb

Rom Noble 3.4 SERRA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

kardesım dedıgın gıbı yaptım data falan hatası vermedı normal gıbı hersey saolasın
  13. fumutb

hic suphen olmasin kardesim yanlis bile yapsan korkma en ufacik sorunda yaz hemen cozum bulunuyor saolsunlar yardima kosuyorlar hemen
  14. fumutb

o zaman hic yeniden rom kurmakla ugrasmayim sade wipe yapiyim sonra magisk yeniden kuruyum oncesinde rot kaldirmama gerek varmi direk twrp den wipe yapinca kendi kalkarmi ?
Geri
Üst Alt