Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excel'de çalışmak genellikle çeşitli veri noktaları arasındaki bağlantıları bulmakla ilgilidir. Ancak karmaşık formüller eklerken, tekrar tekrar bağıl ve mutlak açık hücre başvuruları ("B7" veya varyasyonları gibi) kullanmak, formül çubuğu...
Word Belgesinden Tüm Görüntüleri HTML Dosyası Olarak Kaydederek Çıkarın
Adım 1: Görselleri çıkarmak istediğiniz Word belgesini açın.
Adım 2: Sol üst taraftaki Dosya'ya tıklayın ve sol tarafta Bir Kopyasını Kaydet seçeneğini arayın.
Adım 3...
Microsoft Excel'i yeni kullanmaya başladıysanız, programın tüm değişiklikleri otomatik olarak uygulamasına ve bir veri sayfasındaki tüm formüller için hücre sonuçlarını yeniden hesaplamasına alışmış olabilirsiniz. Ancak, veri kümesi büyüdükçe...
Arkadaşlar bildiğiniz üzere artık Samsung Galaxy Note 20 Serisi cihazlarada Android Sürüm yükseltme adına yazılım güncellemsi gelmeyecek. Android Sürümü 13 ve OneUI 5.1 de kaldı malesef. Böyle bir cihaz için Android 14 sürüm geçiş programına...
Samsung Takvim 12.6.00.34 OneUI 7 sürümü
Normal apk olarak yükleyin.
Uygulama Simgesi ve çeşitli iyilestirmeler.
Android 14+ Üzeri sürümlerde çalışmaktadır. Vulcan Rom ve Noble Rom son Sürümlerinde denendi sorunsuz çalışıyor.
:xxxdownload-3:
OneUI 7 Hesap Makinesi Yenilenen ikonu Hesap Makinesi Uygulaması.
Eski apk'yi kaldırın ve ardından yeni yamalı olanı yükleyin
Sadece simge değişti, beni suçlamayın "Samuel değişiklikler nerede"
Sadece Android 14+ Sürümlerinde Çalışır. VulCan...
Noble 4.3 CALABRIA III - Android 14 OneUI 6.1.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel
Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz...