Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Yöntem : Hızlı Rapor
Adım 1: Çalıştır istemini açın (Win + R), wt yazın ve Windows Terminal'i açmak için Enter'a basın.
Adım 2: nslookup google.com yazın ve Enter'a basın.
Adım 3: Size Google.com'un IP adresini gösterecektir. Ancak bu...
İki telefon arasında dosya aktarımı nasıl yapılır ? Çoğumuz için WhatsApp, sınırlamalarına rağmen en uygulanabilir çözümlerden biri gibi görünüyor. Birincisi, iyi bir İnternet bağlantısına bağlı olmanız gerekir. İkincisi, geleneksel yöntemle...
1. Yöntem : Snapseed'de Filigran Olarak Logo Kullanma
Çoğu logo zaten PNG formatındadır. Ancak, hazır bir tane yoksa, Windows'ta Paint 3D'de veya Canva gibi çevrimiçi bir araç kullanarak kolayca özel bir logo oluşturabilirsiniz. Logonuz hazır...
Android için Firefox, Mozilla tarafından geliştirilen açık kaynaklı bir web tarayıcısıdır. Güçlü güvenlik özellikleri, hızlı performansı ve kişiselleştirme seçenekleriyle öne çıkar. İşte Android Firefox uygulaması hakkında detaylı bilgi:
1...
Samsung Galaxy cihazlarda olmazsa olmaz uygulamalardan biride Not Uygulamasıdır. Kolay Kullanımı ve şık tasarımı ile bir çok Not uygulamasından farklı olduğunu gösterir. Yapay zeka entegrasyonu ile artık daha verimli hale gelmistir. Bu sürümde...
Uzun Zamandır kullanmış olduğum Google Kamera Sürümlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir çok Google Camera Uygulamasını denedim ve çoğunlukla cihazla birebir uyumlu değildi. Fakat bu paylaştığım sürümde hiç bir sıkıntı yok şuan için kullanıma...
iOS'ta WPS Office'te Dil Nasıl Değiştirilir?
iOS'ta da WPS Office, dili değiştirmenize izin veren bir uygulama içi özellik içermez. Burada da sistem dilini değiştirmeniz gerekir. Bunu yapmak için şu basit adımları izleyin:
Adım 1: iOS...
Microsoft, mobil cihazlar için Office paketinin ücretsiz bir sürümünü sunuyor . Yine de birçok kullanıcı, daha fazla özellik sundukları için WPS Office gibi diğer ücretsiz alternatiflere yöneliyor. Diğer platformlarda bile WPS Office oldukça iyi...
Muhtemel Gelecek. Kullanılan Alt Rom S22 Serisi ve S21 Serisi cihazlara gelecek ve onlara gelmesine müteakip Noble Rom da buna karşılık OneUI 7.0 çıkabilir.
Tabi bunları varsayım üzerine konuşuyorum çıkar yada çıkmaz birşey diyemem.