Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Düzeltme : Bir Kılıf Kullanıyorsanız, Kılıfı Kaldırın
Çoğu zaman, kalın veya sert bir kılıf kullanıyorsanız telefonunuzdaki düğmeler düzgün çalışmayabilir. Bu, telefonunuzdaki ses düğmelerinin çalışmadığına inanmanıza yol açabilir. Bu, iPhone...
Android cihazlarda şifreleme, Google tarafından Android Gingerbread'in (2.3) piyasaya sürülmesiyle birlikte tanıtılmıştı ve cihazınızın güvenliği ve kişisel verilerinizin gizliliği konusunda endişeleriniz varsa oldukça kullanışlı bir özellik...
Çoğu modern Android akıllı telefon, ayarlarında gizli bir Wi-Fi kahramanı olma araçlarına zaten sahiptir. İşte Android sürümünüze bağlı olarak sihri nasıl serbest bırakacağınız.
Stok Android'de
Google Pixel, Motorola veya başka bir Stock Android...
1.Yöntem : Ayarlar Menüsünden Google Play Store'u Güncelleyin
Adım 1: Telefonunuzda Play Store uygulamasını açın. Sağ üst köşedeki profil resminize dokunun ve Ayarlar sayfasına gidin.
Adım 2: Burada, Hakkında sekmesini genişletin...
WhatsApp'ta Silinen Mesajları Okumak İçin WAMR Kullanımı
WAMR artık kuruldu ve hazır. Bir WhatsApp mesajı silindiğinde, WAMR sizi bilgilendirecektir.
WhatsApp silinen mesajı okumak için bildirime dokunabilirsiniz.
1. Yöntem : Bildirim Geçmişini Kullanarak Silinen WhatsApp Mesajlarına Bakın
WhatsApp'ta aldığınız her mesaj ilk önce telefonunuzda bir bildirim olarak görünür. Bu nedenle, silinen mesajları görüntülemek için Android'deki Bildirim Geçmişi...
1- Deprem zamanı depremin yıkıcı etkilerinin olduğu ilde bende bulunduğum daireden son anda çıkarak kurtuldum. (Birçok arkadaşım tanıdığım maalesef kurtulamadı)
2- Siz Hayatınız boyunca bu depremi bileceksiniz. Benim yaşadığım ikinci büyük...
6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler, büyük bir yıkıma ve derin acılara yol açtı. Hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar, hala zor şartlar...
Temel Düzeltmeler:
Geri dönüşüm kutusunu temizleyin: Çoğu Android uygulamasının, fikrinizi değiştirirseniz silinen öğeleri 30 güne kadar tutan özel bir geri dönüşüm kutusu veya çöp kutusu klasörü vardır. Ancak, bu veriler yine de depolama alanı...
Motion Photo'dan Hareketsiz Görüntü Nasıl İndirilir?
Hareketli fotoğrafı indirdiğinizde veya paylaştığınızda varsayılan olarak hareketsiz bir görüntü olarak kaydedilir. Görüntüyü Google Fotoğraflar'da açın > göndermek için Paylaş'a dokunun veya...