Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom yapabilir hangi romu yapicaksa kaynak kodunu indirsin zaten genelde kaynak kodunu aldığı yerde nasıl yapılacağını yazılıdır ben rom derlemesi yapmadım Kernek amatör yapıyorum Mustafa daha iyi bilir onu alanı sonucda rom ve kernel yapmak...
Arkadaşlar ben yakın zamanlarda Galaxy Note20 Ultra GSI ROM yayınlamıştım bu sitede, artık o projede devam etmekten vazgeçtim. Ben bu telefon için PixelOS yapmak istiyorum(full rom) ve cihaz ağacını kendim yapmak istiyorum ve araştırdığım...
Evet gayet güzel telefonda kulan istersen bilgisayarda kulan SD kar gibi bozuldu derdi yok işin bitince çıkar cebine koy cantana koy resimlerini uygulamalarını yanıda taşı tek birşey kaldı yarın twrp Fox kurtarma ile test edicem görüp...
S9 plus denedim orda sorunsuz çalışıyor poco x7 pro güzel calisiyor redmi note 11 test edicem zaten orda calisicak telefondan içine atılan zip ve APK dosyarini bozmuyor asla