Enpara olmadığı için hatırla kısmını tabiki kulanamiyorum ama diğer telefonumda Redmi note 11 test ettim KSu kernel ile orda root algılamadi normal şekilde açıldı tabiki losposed modülü bootloaderspoofer kulanarak bootloaderspoofer modülü...
https://t.me/noblerom/274494 buraya girip telegramdan telefonuna uygun KSu kernel ve gurubun deposuna girince APK KSu indirin unutmayin magsik kaldirin KSu kernel kurma dan önce magsik root kaldır sonra KSu kerneli kur
Yok maalesef olmuyor YapıKredi giriyor ama beni hatırla seçeneği çalışmadığı için her seferinde tekrar aktifleştirme istiyor. Enpara da zaten hiç girmiyor.
magsik ile deneyin root yine algilma olursa Ksu deneyin magsik kaldırıp tüm moduleri yükle sıraya gelince sadece trikey store ılık olarak yükle sonra tüm moduleri yukleye bilirsin magsik modulerin bazini aksiyon butonları çıkacak özelik key...
Bende olmuyor verilerini silin tekra de eyin KeyAttestation bu sürüm sizde calismiyorsa diğer alt sürümü yukleyin normalde çalışması gerekiyor ben s9 plus çalışıyor sorunsuz
Son mesajınıza istinaden tüm eklentilere ek olarak bootloaderspofer kurdum Yapı kredi çalışıyor fakat enparayla giriş yapamadım giriş aşamaları geliyor fakat güvenlik kodundan sonra tekrar anasayfaya atıyor giriş yapılmamış gibi görünüyor.
Yapı kiredi uyguladigin işlemin aynısını enparaya uygula en paranı verilerini sil sonra tekra çalıştır benim hesabı yok yanış giriş diyor
sen kendi olanı girince hesabına giriceksin