Word Belgesinden Tüm Görüntüleri HTML Dosyası Olarak Kaydederek Çıkarın
Adım 1: Görselleri çıkarmak istediğiniz Word belgesini açın.
Adım 2: Sol üst taraftaki Dosya'ya tıklayın ve sol tarafta Bir Kopyasını Kaydet seçeneğini arayın.

Adım 3: Dosyayı her zamanki gibi nereye kaydetmek istediğinizi seçin. Ardından, Word Belgesi (*.docx) yazan yerin yanında, kutunun en sağ tarafındaki açılır oka tıklayın.

Adım 4: Word belgenizi Web Sayfası (*htm, *html) olarak kaydedin. Not: Aynı şekilde çalışmayacakları için başka web sayfası seçeneği seçmeyin.

Adım 5: Kaydet'e tıklayın, ardından Dosya Gezgini'ni açın ve yeni HTML dosyasını kaydetmek için seçtiğiniz konuma gidin. Tek bir dosya yerine, HTML dosyasını kaydetmek için kullandığınız adla aynı adı taşıyan bir klasör göreceksiniz.

Adım 6: Klasörü açmak için çift tıklayın. Word belgesindeki tüm resimlerin artık bu klasörün içinde ayrı dosyalar olduğunu göreceksiniz.

Çıkarılan Görüntülerinizi Yeni Bir Konuma Taşıma
Artık Word belgenizin içindeki tüm görsellere sahip olduğunuza göre, bunları bu klasörden yenisine taşıyabilirsiniz. Bunları başka bir yere sürükleyip bırakabilir veya farenizi kullanarak veya ctrl ve A'ya birlikte tıklayarak hepsini aynı anda seçebilirsiniz. Alternatif olarak, birine tıklayabilir, ardından kontrol (ctrl) tuşunu basılı tutup taşımak istediğiniz diğerlerine tıklayabilirsiniz. Seçildiğinde, açık mavi renkte vurgulanırlar.
Bu görüntüleri hızlıca kopyalamak için ctrl ve C tuşlarına birlikte basın. Ardından, seçtiğiniz görüntüleri kaydetmek için yeni bir konum bulmak üzere Dosya Gezgini'ni kullanın. Bir klasör seçtiğinizde, görüntüleri o klasöre yapıştırmak için ctrl ve V tuşlarına birlikte tıklamanız yeterlidir.