Nasıl Yapılır? Google Play Hizmetlerini Manuel Olarak Güncelleme Yöntemleri

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 214
1000055866.jpg

1. Yöntem : Play Store'u Kullanarak Google Play Hizmetlerini Güncelleyin

Google Play Hizmetlerini güncellemenin en kolay yollarından biri Google Play Store'dandır. Ancak, Google Play Store'da Play Hizmetlerini ararsanız, doğrudan bulamayabilirsiniz. Bu durumda, Ayarlar uygulamasını kullanarak Google Play Hizmetlerini güncellemek için aşağıdaki adımları kullanın.

Adım 1: Android telefonunuzda veya tabletinizde Ayarlar'ı açın > Uygulamalar'a dokunun . Ardından Google Play Hizmetleri'ne dokunun.

1740914704906.png

Adım 2: Burada, Uygulama Ayrıntıları'na dokunun . Ardından, varsa Güncelle veya Yükle'ye dokunun . Bu seçenekleri görmüyorsanız, Google Play Hizmetleri zaten güncellenmiştir.

1740914742594.png

2. Yöntem : APK Mirror'ı Kullanma

Bu yöntemi kullanmak için, Google Play Hizmetleri için APK'yi telefonunuza manuel olarak indirin ve yükleyin. Bu şekilde, Google Play Store'u kullanmadan Google Play Hizmetlerini güncelleyebilirsiniz. Daha fazla ayrıntı için, işte adım adım bir kılavuz.

Adım 1: Telefonunuzdaki herhangi bir web tarayıcısında açın.

Adım 2: Aşağı kaydırın ve Tüm sürümler altında en son sürüme dokunun . Play Services uygulamasının da beta sürümleri vardır. Onlardan kaçının.

Adım 3: Sonraki sayfada, çeşitli APK varyantlarını bulacağınız İndirme bölümüne gidin. İlgili olana dokunun.

İpucu: Çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için bir APK indirin. Dosyanın uyumsuz olduğuna dair bir hata görürseniz, başka bir tane deneyin.

1740914822993.png

İlgili sürümü bulduğunuzda APK İndir'e dokunun ve indirmeyi onaylayın. Google Play Hizmetleri artık başarıyla güncellenmiş olmalı. Telefonunuzu yeniden başlatın ve kontrol edin.

Etiketler
google play hizmetlerini güncelleme yöntemleri google play hizmetlerini manuel güncelleme google play hizmetlerini nasıl güncellenir
Üst Alt