Nasıl Yapılır? WPS Office'te Dil Nasıl Değiştirilir? - Android

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 133
1000055953.jpg

Microsoft, mobil cihazlar için Office paketinin ücretsiz bir sürümünü sunuyor . Yine de birçok kullanıcı, daha fazla özellik sundukları için WPS Office gibi diğer ücretsiz alternatiflere yöneliyor. Diğer platformlarda bile WPS Office oldukça iyi bir iş çıkarıyor. Ancak mobildeki arayüzü çok farklı.

Yani yazılımın hem masaüstü hem de mobil sürümünü kullanan biriyseniz, mobil sürümde birkaç ayarı bulmakta zorluk çekebilirsiniz. Arayüzü/ yazım denetimi dilini değiştirme ayarı bu özelliklerden biridir.

Masaüstü sürümünde, kurulum sırasında dili değiştirme seçeneği elde edersiniz ve yazım denetimi dilini ayarlardan değiştirebilirsiniz. Ancak mobilde aynısını yapma süreci oldukça farklıdır.

O halde hemen konuya girelim ve hem Android hem de iOS'ta WPS Office'in dilini nasıl değiştirebileceğinize bir göz atalım:

Android'de WPS Office'te Dil Nasıl Değiştirilir?

Şimdi, Android'deki WPS Office'teki dili değiştirmek için sistem dilini değiştirmeniz gerekecek. Android cihazınızdaki sistem dilini değiştirmek için şu basit adımları izleyin:

Adım 1: Telefonunuzdaki Ayarlar uygulamasına gidin ve Sistem ayarlarını açın.

1740916933450.png

Adım 2: Ayarlarda Dil ve giriş seçeneğini seçin.

1740916993053.png

Adım 3: Burada Diller'i seçin ve ardından Dil ekle seçeneğine dokunun.

1740917066987.png1740917077429.png

Adım 4: Mevcut diller listesinden seçim yapın, dil otomatik olarak Dil tercihlerine eklenecektir.

1740917110972.png

Adım 5: Şimdi sağdaki simgeye dokunun ve yeni dili yukarı sürükleyerek akıllı telefonunuzun birincil dili yapın.

1740917188757.png1740917198833.png

Bu, WPS Office de dahil olmak üzere tüm uygulamaların dilini anında değiştirecek.

Adım 6: Şimdi WPS Office uygulamasını açın, arayüzün tamamının seçtiğiniz yeni dilde olduğunu göreceksiniz.

1740917241503.png

Uygulama resmi olarak seçtiğiniz dili destekliyorsa, yazım denetimi özelliği artık yeni dille de çalışacaktır. Basit, değil mi? Çoğu Android cihazının farklı bir ayar arayüzü olduğunu unutmayın. Bu durumda, bir OxygenOS cihazı kullandım, ancak kullandığınız telefona bağlı olarak dil ayarını başka bir yerde aramanız gerekebilir. Genel prosedür aynı kalır ve yalnızca sistem dilini değiştirmeniz gerekir.

Etiketler
wps office dil nasıl değiştirilir wps office nasıl kullanılır wps office'te dil nasıl değiştirme yöntemi
Üst Alt