Nasıl Yapılır? WPS Office'te Dil Nasıl Değiştirilir? - IOS

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 240
1000055968.jpg

iOS'ta WPS Office'te Dil Nasıl Değiştirilir?

iOS'ta da WPS Office, dili değiştirmenize izin veren bir uygulama içi özellik içermez. Burada da sistem dilini değiştirmeniz gerekir. Bunu yapmak için şu basit adımları izleyin:

Adım 1: iOS cihazınızda Ayarlar uygulamasını açın ve Genel seçeneğini seçin.

1740918305546.png

Adım 2: Daha sonra Genel ayarlar kısmından Dil ve Bölge seçeneğini seçin.

1740918359970.png

Adım 3: Burada iPhone Dil seçeneğine dokunun, aşağıdaki listeden bir dil seçin ve ardından sağ üst köşedeki Bitti'ye dokunun.

1740918429662.png1740918438801.png

Adım 4: iPhone'unuz sistem dilini değiştirmek için birkaç saniye harcayacaktır. Bundan sonra, tüm uygulamalarınıza istediğiniz dilde erişebileceksiniz.

1740918475088.png

Adım 5: Şimdi WPS Office uygulamasını açın, tüm arayüzün yeni dilde olduğunu göreceksiniz.

1740918512449.png

Uygulama yeni dili resmi olarak destekliyorsa, yazım denetimi özelliği de yeni dille çalışacaktır. Yazım denetiminin çalışıp çalışmadığını, bir şeyi yanlış yazarak ve alt araç çubuğundaki yazım denetimi seçeneğine dokunarak kontrol edebilirsiniz.

1740918550425.jpeg1740918560344.jpeg

Uygulamanın resmi web sitesine göre, Android uygulamasında 50'den fazla dil desteği bulunurken, iOS sürümünde 20'den fazla dil desteği bulunmaktadır. Yukarıda belirtilen prosedür sizin için işe yaramazsa, bunun nedeni muhtemelen uygulamanın seçtiğiniz dili desteklememesidir.

Ancak geliştiriciler her yeni güncellemede daha fazla dil için destek eklemeye devam ediyor, dolayısıyla yakın gelecekte belirli bir dil için destek alma şansınız olabilir.

WPS Office'i Herhangi Bir Dilde Kullanın​

Yukarıda belirtilen adımları tam olarak takip ederseniz, WPS Office'teki dili kısa sürede değiştirebilirsiniz. Android cihazınızdaki işletim sisteminin yukarıda gösterilenden biraz farklı olabileceğini unutmayın. Bu nedenle aynı sonuca ulaşmak için farklı seçenekler seçmeniz gerekebilir. Her durumda, WPS Office'teki dili değiştirmek için yapmanız gereken tek şey sistem dilini değiştirmektir.

Etiketler
iphone wps office'te dil değiştirme wps office dil nasıl değiştirilir ios
Üst Alt