Merhabalar şuanda noble rom 4.3 kullanıyorum da oneui 6.1.1 olan sürümü telefonum Galaxy s9 plus oneui 7.0 sizce gelirmi rom olarak acaba
Muhtemel Gelecek. Kullanılan Alt Rom S22 Serisi ve S21 Serisi cihazlara gelecek ve onlara gelmesine müteakip Noble Rom da buna karşılık OneUI 7.0 çıkabilir.Merhabalar şuanda noble rom 4.3 kullanıyorum da oneui 6.1.1 olan sürümü telefonum Galaxy s9 plus oneui 7.0 sizce gelirmi rom olarak acaba
Anladım çok teşekkür ederim umarım çıkar baya kullanışlı oluyor çünküMuhtemel Gelecek. Kullanılan Alt Rom S22 Serisi ve S21 Serisi cihazlara gelecek ve onlara gelmesine müteakip Noble Rom da buna karşılık OneUI 7.0 çıkabilir.
Tabi bunları varsayım üzerine konuşuyorum çıkar yada çıkmaz birşey diyemem.
Aynen gerçekten Noble Rom Gerçek Anlamada Samsung Galaxy Note 9 ve S9 Serisi cihazlarını yeniden kullanıma kazandırdı bu Noble Rom.Anladım çok teşekkür ederim umarım çıkar baya kullanışlı oluyor çünkü
Evet gerçekten öyle birde şey sorucam bu Galaxy s9 plus ta ekranın alt bölümündeki home tuşu var bu home tuşunda basınç sensörü var bunu kapatma şansımız varmı acaba s9 un kendi orjinal yazılımında bu ayarlanabiliyor ama noble romda ayarı yokAynen gerçekten Noble Rom Gerçek Anlamada Samsung Galaxy Note 9 ve S9 Serisi cihazlarını yeniden kullanıma kazandırdı bu Noble Rom.
@kung Abi bakabilirmisin.Evet gerçekten öyle birde şey sorucam bu Galaxy s9 plus ta ekranın alt bölümündeki home tuşu var bu home tuşunda basınç sensörü var bunu kapatma şansımız varmı acaba s9 un kendi orjinal yazılımında bu ayarlanabiliyor ama noble romda ayarı yok
Merhaba bu home butonuyla ilgili bir sorum vardı da bilginiz varmı acaba bununla ilgili@kung Abi bakabilirmisin.
Valla o özelliği hiç kullanmadım hocam. Bu yüzden sorunuza cevap veremeyeceğim.Merhaba bu home butonuyla ilgili bir sorum vardı da bilginiz varmı acaba bununla ilgili
Rom ile birlikte gelen kernel managerdan ayarlanabiliyor, yoksa apk olarak da kurabilirsin.Evet gerçekten öyle birde şey sorucam bu Galaxy s9 plus ta ekranın alt bölümündeki home tuşu var bu home tuşunda basınç sensörü var bunu kapatma şansımız varmı acaba s9 un kendi orjinal yazılımında bu ayarlanabiliyor ama noble romda ayarı yok
.apk ekleme şansın varsa eklermisin kardeşim...Rom ile birlikte gelen kernel managerdan ayarlanabiliyor, yoksa apk olarak da kurabilirsin.
Teşekkür ederim oldu çok sağolun rahatlattı baya