Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aydın'da pastanede çıkan tartışmada Derya T., U.İ.'yi bıçakla yaraladı.
Aydın'ın Köşk ilçesinde bulunan pastanede işletme içerisinde U.İ. ile Derya T. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesiyle Derya T...
Samsun'da düzenlenen operasyonlarda tütün paketinin içinde uyuşturucu ele geçirildi. 3 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde belirlenen adrese operasyon düzenledi...
Samsun'un İlkadım ilçesinde silah ve uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ile Asayiş şubeleri ekiplerince, İlkadım ilçesinde belirlenen adrese...
Kastamonu'da sahte para operasyonu düzenlendı. 1 şüpheli gözaltına alındı.
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 adrese sahte para operasyonu düzenledi. Operasyonda 26 sahte 100...
Edirne'de 4 araç zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.
Kuvayi Milliye Bulvarı'nda, E.B. yönetimindeki 22 BF 047 plakalı otomobil ile E.Ö. idaresindeki 34 DZB 044 plakalı SUV araç çarpıştı. Kazanın etkisiyle savrulan...
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Davut Bozan'ın Tahtaköprü Barajı’nda cansız bedeni bulundu.
Gaziantep'in İslahiye ilçe merkezine bağlı Ortaklı Mahallesi’nde tarım işçiliği yapan Davut Bozan'dan haber alamayan...
İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) tarihi gündemdeki haberler nedeniyle merak ediliyor. İslam İşbirliği Teşkilatı 51. Oturumu Dışişleri Bakanlar Konseyi gerçekleştirliyor. Peki, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ne zaman kuruldu, hangi ülkeler üye...
Sivas'ta yaşayan ve 30 yıldır işleme ve oyma işiyle uğraşan Hayati Ünsal, oyma ve süsleme sanatını, geçmişin izlerini günümüze taşıyarak yaşatıyor. Özellikle unutulmaya yüz tutmuş kemik ve boynuzdan yapılan Sivas taraklarını altın, gümüş, bronz...
Tekirdağ'da lastik botla açıldığı Marmara Denizi'nde yaklaşık bir saat sürüklenen N.T., yardım istediği deniz polisi tarafından kurtarıldı.
N.T., Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova Mahallesi'nden lastik botla kürek çekerek gezi...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in kızı Nehir'i üniversite sınavında yalnız bırakmadı.
9 Haziran'da yaşamını yitiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı...