Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ABD New York'ta yüzlerce kişi, Trump yönetiminin İran'ı bombalama kararını protesto etti.
ABD’nin İran’daki üç nükleer tesisi bombalamasının ardından, 22 Haziran Pazar günü New York’ta yüzlerce kişi sokağa çıkarak protesto gösterisi düzenledi...
Fransa’da Disneyland Paris çalışanları, 9 yaşlarında bir kız çocuğunun "gelin" olarak yer aldığı sahte bir düğün organizasyonu nedeniyle polis çağırdı.
Başlangıçta özel bir düğün olduğu belirtilen organizasyon sırasında, küçük yaştaki "gelin"i...
İspanya'da 70 yaşındaki bir arıcı, trafik polisleriyle tartışınca aracındaki arıları polisin üzerine saldı. Polisler bir restorana sığınmak zorunda kaldı.
İspanya’nın Katalonya bölgesindeki Cervera kasabasında trafik ekipleri, emniyet kemeri...
Çin'de Xiaomi'nin aracını kullanan bir sürücü, göz yapısı nedeniyle aracın kendisini "uykulu zannettiğini" söyledi.
Çin’in Zhejiang eyaletinde yaşayan genç bir sürücü, yeni aldığı Xiaomi SU7 Max model elektrikli otomobilinde yaşadığı ilginç bir...
İran basınına yansıyan haberlere göre, ABD'nin saldırılarının ardından İran'ın Hürmüz Boğazı'nı kapatılabileceği öne sürülüyor. Nihai kararı ise güvenlik yetkilileri verecek.
ABD'nin İsrail'in yanında savaşa katılarak İran'a ait üç nükleer...
Noble 5.0 henüz kurmadım hafta sonu deneyeceğim hocam. Eğer kurulum esnasında ekran resmi alıp gönderirseniz bana bakmış olurum. Farkı olacağını düşünmüyorum. Klasik Noble Kurulum adımları vardır muhtemelen.
Noble 5.0 henüz kurmadım hafta sonu deneyeceğim hocam. Eğer kurulum esnasında ekran resmi alıp gönderirseniz bana bakmış olurum. Farkı olacağını düşünmüyorum. Klasik Noble Kurulum adımları vardır muhtemelen.
Hocam kurulum 4/3 teki anlatım ve kurulumdan farkı var mı? Noble 4/3 versiyonu sizin youtubedeki anlatımınıza göre kurdum farklılık var mı? teşekkür ederim
Bartın'da akşam evinin önünde aracından inerken husumetlisinin beyzbol sopalı saldırısına uğrayan kişi silahla karşılık verdi. İki kişi yaralandı.
Bartın Tuna Mahallesi'nde bulunan evine giden M.K., aracından indiği esnada kendisini takip eden...