Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ABD'nin Ukrayna için 28 maddelik barış teklifi çerçevesinde İsviçre'nin Cenevre kentinde gerçekleştirilen görüşmeler sona erdi. Görüşmelere ilişkin Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ve Rusya'dan açıklamalar geldi.
ABD'nin Ukrayna için 28 maddelik...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü. Görüşmede Ukrayna'da barış planı ve enerji iş birliğinin ele alındığı bildirildi.
Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta barış için çözüm arayışı devam ediyor.
ABD'nin 28...
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü’nde "Şiddete Karşı Hep Birlikte" sloganıyla toplumun tüm kesimlerini mücadeleye çağıran KADEM'in yeni kampanyasının yüzü Kenan İmirzalıoğlu oldu.
Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM)...
Son depremler... Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler.. 25 Kasım 2025 deprem son dakika haberleri haberin detayında... Artçı deprem mi oldu? Son deprem büyüklüğü ne kadar...
Samsun’un İlkadım ilçesinde 9 köpek çöp kutusunda ölü bulundu. Valilikten yapılan açıklamaya göre adli ve idari soruşturma başlatıldı.
Samsun’un İlkadım ilçesi Kadamut Mahallesi sınırları içerisinde 9 köpeğin katledildiği ihbarı üzerine...
İstanbul Valiliği'nin kararıyla Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Taksim ve Şişhane istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı 25 Kasım saat 15.00'dan itibaren ikinci bir duyuruya kadar işletmeye kapatılacak.
İstanbul Valiliği tarafından...
Mardin'in Artuklu ilçesinde 11'inci kattaki evlerinin penceresinden düşen 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Artuklu ilçesi merkez Nur Mahallesi'ndeki bir apartmanda iddiaya göre zihinsel engelli Murat Akbegü, binanın 11'inci katındaki...
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Eğitim Akademisi'ne yapılacak 10 bin öğretmen adayı alımına ilişkin konuştu. Branş dağılımı ile ilgili tarih veren Bakan Tekin, "Hangi branştan ne kadar öğretmene ihtiyaç duyduğumuzu açıklarız." dedi.
Bakan...
Yalova’nın içme suyu kaynağı olan Gökçe Barajı'nda doluluk oranı kritik seviyelere düştü. 15 günlük suyu kalan kentte Acil Su Eylem Planı yürürlüğe girdi.
Gökçe Barajı'nda doluluk oranı yüzde 8'e düştü. Yalova Valisi Hülya Kaya başkanlığında...
Mersin'in Silifke ilçesinde motosikletin çarptığı öğretmen Gülşen Tınas, Öğretmenler Günü’nde hayatını kaybetti.
Kaza, ilçeye bağlı Alparslan Türkeş Bulvarı'nda meydana geldi. Gazipaşa İlkokulu'nda öğretmen olduğu öğrenilen Gülşen Tınas (56)...