Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025 Eğitim İzleme Raporu'nda yer alan verilere göre, her dört çocuktan biri zorbalığa uğrarken 800 bin çocuk eğitim hayatının dışında kalıyor.
Akran zorbalığı her geçen gün artıyor.
2025 Eğitim İzleme Raporu'na göre, Türkiye'de ebeveynlerin...
Milyonlarca çalışan, asgari ücret zammı görüşmelerine kilitlendi. 2026 yılında uygulanacak asgari ücretin aralık ayında netleşmesi bekleniyor. NTV yayınında konuşan Prof. Dr. Cem Kılıç, zam oranında tahminlerin yüzde 25-30 aralığında olduğunu...
Tokat'ta bir ortaokuldaki 19 öğrenci, kentteki bir işletmeden sipariş ettikleri tavuk dürüm ve tükettikleri tatlının ardından rahatsızlandı.
Kent merkezi Gaziosmanpaşa Ortaokulu'nda, öğrencilerden 8'i Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi...
Çorum'da bir apartman girişine park edilen motosikletin yanması nedeniyle oluşan duman yedisi çocuk, dokuz kişiyi hastanelik etti.
Çorum'da bir apartman girişindeki motosiklette çıkan yangın, dokuz kişiyi hastanelik etti.
Gülabibey Mahallesi...
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kullananların evin içini gördüğü gerekçesiyle yıkım kararı verilen yaya üst geçidi, bulunduğu yerin bir metre uzağına yeniden yapılıyor.
Üzerinden geçenlerin evlerin içini gördüğü üst geçit, bir metre uzağa yeniden...
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde seyir halindeki bir araç alev topuna döndü.
Olay, Diyarbakır-Lice kara yolunda meydana geldi.
Plakası öğrenilemeyen otomobil, seyir halindeyken bir anda alev aldı. Aracı yol kenarına çeken sürücünün ihbarı ile...
Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamada, "Bölgemizde teröre yer yok" mesajı verildi.
Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...
Bilim insanları, 50 yıldır açılmamış Apollo 17 numunesinde Ay’ın kendisinden bile eski olabilecek kükürt izotopları keşfetti.
Ay’dan 1972’de getirilen ve yarım asırdır açılmadan saklanan bir numune, bilim dünyasını şaşkına çeviren sonuçlar...
Çin'in insansı robotları, sınır yönetimine yardımcı olma, lojistik işlemleri yürütme veya fabrikalarda devriye gezme gibi görevlerde kullanılacak.
Shenzhen merkezli UBTech Robotics, en yeni modellerini deneme amaçlı bir proje kapsamında tedarik...