Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bursa'da eşi tarafından başından yaralanan kadın, kızıyla birlikte camiye sığındı. Kadına ilk müdahaleyi sabah namazı için camide bulunan cemaat yaptı. Saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.
Kaynak
Dört ay gizlenen baba cinayeti, Yunanistan'dan Tokat'a uzanan 1,5 aylık takiple aydınlatıldı.
Yunanistan'dan gelen babasından velayetle taşınmazları satmış, babası parayı isteyince de baltayla öldürüp gömmüş.
Tokat'taki baba katili 1,5...
Van’da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan üniversiteli Rojin Kabaiş’in babası, dosyada ciddi eksiklikler olduğunu, kızının bir cinayete kurban gittiğini savundu. Nizamettin Kabaiş, Ankara'ya davet edildiklerini ve yarın Adalet Bakanı...
Android işletim sistemi, farklı üreticilerin arayüzleriyle birlikte kullanıldığı için ekran görüntüsü alma yöntemleri cihazdan cihaza küçük farklılıklar gösterebilir. Ancak son yıllarda Android ekosisteminde kaydırmalı, yani tam sayfa ekran...
Telefonunuzda kablosuz şarj özelliğinin çalışmaması, özellikle bu teknolojiyi günlük kullanımda aktif olarak tercih eden kullanıcılar için ciddi bir konfor kaybına yol açabilir. Kablo karmaşasından kurtulmak amacıyla geliştirilen kablosuz şarj...
Android işletim sistemi, farklı üreticilerin arayüzleriyle birlikte kullanıldığı için ekran görüntüsü alma yöntemleri cihazdan cihaza küçük farklılıklar gösterebilir. Ancak son yıllarda Android ekosisteminde kaydırmalı, yani tam sayfa ekran...
Samsung Galaxy Telefonlarda Hızlı Paylaşım Nedir?
Quick Share, Apple'ın AirDrop'una benzer şekilde Samsung Galaxy telefonlarında bulunan bir dosya paylaşım özelliğidir. Wi-Fi ve Bluetooth kullanarak yakındaki Samsung telefonlarla fotoğraf, video...
Android’de Bluetooth’un Pil Tüketmesini Önleme Yöntemleri (Temel ve Etkili Çözümler)
Android işletim sistemi kullanan akıllı telefonlarda Bluetooth teknolojisi, kablosuz kulaklıklar, akıllı saatler, araç multimedya sistemleri ve farklı çevre...
Telefonunuzda kablosuz şarj özelliğinin çalışmaması, özellikle bu teknolojiyi günlük kullanımda aktif olarak tercih eden kullanıcılar için ciddi bir konfor kaybına yol açabilir. Kablo karmaşasından kurtulmak amacıyla geliştirilen kablosuz şarj...