Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temel Düzeltmeler
Fiziksel Hasarı Kontrol Edin : Başlamadan önce, bunun bir donanım sorunu olmadığından emin olmak önemlidir. Telefon kılıfını çıkarın, arka kamerayı yakından inceleyin ve telefonda herhangi bir fiziksel hasar olup olmadığını...
Temel Çözümler:
Büyük dosyaları bul ve sil : Google'ın Dosyalar uygulamasını kullanarak telefonunuzdaki büyük dosyaları otomatik olarak algılayabilir ve silebilirsiniz.
Yayın uygulamalarından indirilenleri silin : Spotify'dan indirilen müzik...
1. Çözüm Yöntemi : Galeri Uygulamasını Kullanarak Fotoğraf Boyutunu Küçültme (Samsung)
Galaxy telefonlardaki varsayılan Galeri uygulamasını kullanarak medya dosyalarını düzenleyebilir, kolajlar oluşturabilir ve hatta boyutlarını...
1. Çözüm Yöntemi: Android Sürümünü Güncelleyin
İndirmeye çalıştığınız uygulama, Android işletim sisteminin eski bir sürümüyle uyumlu olmayabilir. Android cihazınızı kontrol edin ve en son sürüme güncelleyin.
Ayarlar > Cihaz Hakkında bölümüne...
Android kullanıcısıysanız, Wi-Fi'ye bağlanırken zaman zaman kimlik doğrulama hatasıyla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu, doğru şifreyi girdikten ve daha önce Wi-Fi ağına bağlandıktan sonra bile , yeniden bağlanmayı deneseniz bile şimdi...
Kablosuz Ekran Özelliğini Yükleme ve Etkinleştirme
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açmak için Windows + I kısayolunu kullanın.
Adım 2: Ayarlar uygulamasında, Uygulamalar'a ve ardından İsteğe bağlı özellikler'e tıklayın.
Adım 3: " İsteğe bağlı...
Android kullanıcısıysanız, Wi-Fi'ye bağlanırken zaman zaman kimlik doğrulama hatasıyla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu, doğru şifreyi girdikten ve daha önce Wi-Fi ağına bağlandıktan sonra bile , yeniden bağlanmayı deneseniz bile şimdi...
Adım 2: Ayarlar uygulamasında, Uygulamalar'a ve ardından İsteğe bağlı özellikler'e tıklayın.