Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ABD'nin 3 Ocak'ta Venezuela'da askeri müdahaleyle alıkoyduğu eski Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve eşi Cilia Flores, ikinci kez hakim karşısına çıktı.
Nicolas Maduro ve eşi Cilia Flores, sabah erken saatlerde New York'un Brooklyn kentinde...
İstanbul’daki Dünya Ekonomik Forumu toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bir aydır bölgemizi derinden sarsan bu anlamsız, hukuksuz ve gereksiz savaşın faturasını çatışmaların tarafları kadar tüm insanlık da ödüyor." dedi.
Cumhurbaşkanı...
Öğretmen atamasında boş kalan kontenjanlara atama başvuruları 28-30 Mart tarihleri arasında alınacak.
Millî Eğitim Akademisi Sözleşmeli Eğitim Personeli Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda hazırlanan “Millî Eğitim Akademisi Sözleşmeli Eğitim...
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD ve İsrail'in İran'a saldırılarıyla başlayan savaşı durdurmak amacıyla muhataplarıyla görüşmelerini sürdürüyor.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammad...
İş insanı Leyla Alaton, şirketinin yöneticisi tarafından dolandırıldı. Alaton, Ahmet Özcan'ın şirketleri kendi üstüne geçirdiğini ve geri vermek için 10 milyon dolar istediğini söyleyerek şikayetçi oldu.
İş insanı Leyla Alaton, iddiaya göre işe...
Türkmenistanlı bir kadın, İstanbul'da burun ameliyatı olduktan birkaç saat sonra hayatını kaybetti. Kadının ailesi hastaneden şikayetçi olurken savcılık konuya ilişkin soruşturma başlattı. Haber: Dilek Yaman Demir
Türkmenistan'dan 10 yıl önce...
İstanbul Başakşehir'de dört cezaevi nakil aracı zincirleme kaza yaptı. Kazada altı jandarma ile dokuz hükümlü ve tutuklu yaralandı.
TEM Otoyolu Edirne istikameti İkitelli mevkisinde 4 cezaevi nakil aracının karıştığı zincirleme trafik kazası...
İstanbul Beylikdüzü'nde bir lisenin kimya laboratuvarında öğrencilerin deney yaptığı sırada patlama meydana geldi. Bazı öğrencilerin yüzleri ve elleri yandı.
Beylikdüzü Barış Mahallesi'ndeki Yaşar Acar Fen Lisesi'nde öğrencilerin kimya...
Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İncirlik Üssü'nde sirenler çaldığına yönelik paylaşımların yanlış alarmdan kaynaklandığını bildirdi.
Sosyal medyada Adana'da siren sesleri duyulduğuna yönelik birçok paylaşım yapıldı.
Söz konusu görüntüler...
Marmara Bölgesi, Edirne'den Sakarya'ya kadar kuvvetli sağanakların etkisinde. İstanbul Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bugünden başlamak üzere hafta sonunda kuvvetli yağışların etkili olacağını bildirdi.
İstanbul Valiliği...