Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yunanistan kıyılarında 6 gün boyunca lastik bir botta denizde aç ve susuz kalan 22 göçmen hayatını kaybetti, göçmenlerin cansız bedenleri denize atıldı.
Yunanistan Sahil Güvenliğinden yapılan yazılı açıklamada, perşembe günü yardım çağrısı yapan...
İran'ın İsrail'e misillemeleri şiddetlenerek artıyor. NTV ekibinden Osman Terkan ve Cüneyt Ali Horozal İsrail'deki hasarı görüntüledi.
İran Savaşı birinci ayını geride bırakırken İran'ın misilleme saldırıları devam ediyor.
Bir taraftan...
ABD'nin İran'a karşı operasyonlarında görev alan dünyanın en büyük uçak gemisi Gerald R. Ford, onarım ve bakım çalışmaları için Hırvatistan'ın Adriyatik kıyısındaki Split limanına demir attı.
ABD'nin Hırvatistan Büyükelçiliğinden yapılan...
ABD ve İsrail'in İran'a yönelik başlattığı saldırılara dünyanın farklı noktalardan tepkiler sürüyor. Yunanistan'da göstericiler ülkedeki ABD ve NATO üslerinin kapatılmasını istedi.
ABD ile İsrail'in İran'a karşı başlattığı ve bir ayı geride...
Yemen’deki İran destekli Husiler, savaşın başlamasından bu yana ilk kez İsrail’i hedef aldı.
Yemen’de İran destekli Husiler, savaşın beşinci haftasında İsrail’e füze saldırısı düzenledi. Bu, çatışmaların başlamasından bu yana Husilerin İsrail’i...
Gıda devi Nestle, Avrupa’da 12 tonluk KitKat sevkiyatının çalındığını duyurdu. Şirket, çalınan kamyonun ve içindeki ürünlerin henüz bulunamadığını açıkladı.
KitKat markasının sahibi Nestle, Avrupa’da üretim ve dağıtım noktaları arasında taşınan...
ABD Başkanı Trump, savaşın merkezindeki Hürmüz Boğazı için “Trump Boğazı” ifadesini kullandı. Sözlerini “hata” olarak nitelese de “ben kazara bir şey yapmam” diyerek dikkat çekti.
ABD Başkanı Donald Trump, Miami’de yaptığı konuşmada İran’ın...
Belçika’nın Charleroi kenti, “dünyanın en çirkin şehri” olarak anılmasına rağmen terk edilmiş sanayi yapılarıyla turizmin yeni adreslerinden biri haline geldi.
Nicolas Buissart isimli bir adam, Hollanda basınının Charleroi’yi “dünyanın en çirkin...
ABD Başkanı Donald Trump, İran’a yönelik operasyonların süreceğini belirtirken, 3 bin 500 denizci ve deniz piyadesini taşıyan gemi Orta Doğu'ya ulaştı. İran'da ise 1 aydır süren saldırılarda 230'dan fazla çocuğun hayatını kaybettiği açıklandı...
Elazığ'ın Yalındamlar köyünde kuru ve taşlık bir alanda ağaç kabuğu üzerinde, Akdeniz ve Orta Asya'ya özgü nadir türlerden "Uğurböceği Örümceği" (Eresus cinnaberinus) görüntülendi.
Elazığ'ın Yalındamlar köyünde bir vatandaş, ağaç kabuğu üzerinde...