Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son depremler... Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler.. 12 Nisan 2026 deprem son dakika haberleri haberin detayında... Artçı deprem mi oldu? Son deprem büyüklüğü ne kadar...
İngiltere’nin başkenti Londra’da yüzlerce göstericinin, İngiliz hükümetinin yasaklı örgüt ilan ettiği "Palestine Action" (Filistin için Eylem) grubuna destek için bir araya geldiği protestolarda 212 kişi gözaltına alındı.
İngiltere’nin başkenti...
İran ile ABD arasındaki görüşmeler sürerken, Hürmüz Boğazı'nda tansiyon yükseldi. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, 2 geminin mayın temizleme görevi kapsamında boğazdan geçtiğini açıkladı. İran basınıysa ABD'ye ait bir savaş gemisinin Tahran'ın...
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD-İran arasında sağlanan ve İsrail'i de kapsayan geçici ateşkese rağmen İran'a karşı saldırı tehdidini sürdürdü.
Başbakan Netanyahu, yayımladığı video mesajında İran ve Lübnan'a karşı saldırılara ilişkin...
Irak'ta meclis ülkenin yeni cumhurbaşkanını seçti. İkinci tura giden seçimde Nizar Amedi Irak'ın yeni Cumhurbaşkanı oldu.
Meclisteki oylamada Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin adayı Nizar Amedi ikinci tur oylamada 329 sandalyeli mecliste 227 oy...
Garip açıklamalarıyla bilinen Uganda Savunma Kuvvetleri Komutanı Muhoozi Kainerugaba, Türkiye'den 1 milyar dolar istedi. Kontrolü iyice yitiren Kainerugaba, Türkiye'nin en güzel kadınını da eş olarak istediğini söyledi. Kainerugaba'nın...
Irak Meclisi'nde yapılan cumhurbaşkanı seçimi hiçbir adayın yeterli oya ulaşamamasından dolayı ikinci tura kaldı.
Irak Meclisi'nde yapılan oylamada Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) adayı Nizar Amidi 208 oy alırken, Kürdistan Demokrat Partisi...
[/URL]
İsrail'in Gazze Şeridi'ne ve Lübnan'a saldırılarını sürdürmesi, İsveç'in başkenti Stockholm'de protesto edildi.
İsveç'te çok sayıda sivil toplum kuruluşunun çağrısıyla Odenplan Meydanı'nda toplanan yüzlerce kişi, İsrail'in Gazze'yi ve...
Suriye İçişleri Bakanlığı, başkent Şam’da planlanan bir saldırı girişiminin engellendiğini ve 5 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
Suriye İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Terörle Mücadele Dairesi ile Şam kırsalındaki İç...
Katar Eğitim ve Yükseköğretim Bakanlığı, akademik takvime uygun olarak ülkede yüz yüze eğitimin yeniden başlatılacağını duyurdu.
Katar Eğitim ve Yükseköğretim Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada anaokulları, kreşler, devlet ve özel okullar...