Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altı yıl önce kaybolan Gülistan Doku'ya ilişkin soruşturmada yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Pertek'te bir mezarlık yakınında kazı yapıldığı ve burada mezara benzeyen bir boşluk tespit edildiği öğrenildi.
Tunceli'de altı yıl önce kaybolan...
Son dakika Bursa deprem haberleri.. Bursa'da deprem mi oldu? Az önce deprem Bursa'da nerede oldu? Bursa Kandilli ve AFAD son depremler.. 14 Nisan 2026 Bursa deprem son dakika haberleri haberin detayında... Artçı deprem mi oldu Bursa'da? Bursa son...
Şanlıurfa Siverek'teki bir lisede okulun eski öğrencisi tarafından pompalı tüfekle silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayla ilişkin 4 kişi görevden uzaklaştırıldı. Saldırgan Ömer Ket'in okulun sosyal medya hesabındaki gönderilere tehdit mesajları...
Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK, 15. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gösteri uçuşu yaptı. SOLOTÜRK'ün, Konya semalarındaki gösterisini, vatandaşlar ilgiyle izledi.
Kaynak
Samsun’da yaşayan Ahmet Çilek, İngiltere’de yaşayan ve çok az Türkçe bilen torunuyla iletişim kurabilmek için İlkadım Halk Eğitim Merkezi'nde İngilizce öğrenmeye başladı.
Atakum ilçesinde oturan 1 çocuk babası Ahmet Çilek, İngiltere’nin...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yolsuzluk ve rüşvet davasının 21'inci duruşmasında Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun ilk defa söz aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik yolsuzluk suçlamasıyla açılan davanın...
Uganda Savunma Kuvvetleri Komutanı Muhoozi Kainerugaba'nın Türkiye'den akıl almaz talepleri sonrasında bu ülkeyle ilk temas gerçekleşti.
Türkiye'den 1 milyar dolar ve en güzel kadını isteyen Uganda Savunma Kuvvetleri Komutanı Muhoozi...
Gümüşhane'de görüntülenen yetişkin bir dağ keçisi, dikkat çekici boynuzlarına rağmen dar bir mağaraya girerek doğal yaşamın zorlu koşullarına rağmen çevik hareketleriyle dikkat çekti.
Yüksek rakımlı kayalık bölgede yiyecek arayışında olan...
Hürmüz Boğazı'ndaki ABD ablukası ve Babülmendep Boğazı'nın kapanma riski Suudi Arabistan'ı harekete geçirdi.
Suudi Arabistan'ın, İran'ın diğer ticaret rotalarını hedef almasından endişe duyması nedeniyle ABD'nin İran limanlarına yönelik...