Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kılavuzda, herhangi bir Android cihazda ücretsiz ve sınırsız Google Fotoğraflar depolama alanına nasıl sahip olabileceğinizi göstereceğiz. Bu makale, Google'ın sınırsız ücretsiz Yüksek Kaliteli Depolama alanını sunmayı bırakacağını...
Bu kılavuzda, Android cihazınızda bootloader kilidini açma adımlarını göstereceğiz. Özel geliştirme alanına adım atmayı planlayan teknoloji meraklılarından biriyseniz, sizi bekleyen çok sayıda ince ayar var. Özel ikili dosyaları yüklemekten çok...
Bu kılavuzda, herhangi bir Android cihazda ücretsiz ve sınırsız Google Fotoğraflar depolama alanına nasıl sahip olabileceğinizi göstereceğiz. Bu makale, Google'ın sınırsız ücretsiz Yüksek Kaliteli Depolama alanını sunmayı bırakacağını...
Şahsen benim en sevdiğim yöntem bu oldu. Bu yöntemde, cihazımızı Pixel cihazlardan birine dönüştürüyoruz. Ardından tek yapmanız gereken mevcut Google kimliğinizle giriş yapmak. Bunu yaptığınızda, Google hesabın artık bir Google Pixel cihazıyla...
Bu kılavuzda, Android cihazınızda bootloader kilidini açma adımlarını göstereceğiz. Özel geliştirme alanına adım atmayı planlayan teknoloji meraklılarından biriyseniz, sizi bekleyen çok sayıda ince ayar var. Özel ikili dosyaları yüklemekten çok...
Bu kılavuzda, en son Magisk ZIP/APK dosyasını indirme ve yükleme adımlarını göstereceğiz. Özel geliştirmeye gelince, özel ROM'lar ve kurtarma yazılımları yükleme yeteneği de dahil olmak üzere birçok yenilik var. Ancak, teknoloji meraklıları için...
Bilmeniz gerekenler
Copilot'un GPT-4 modeli artık tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.
Copilot'ın Yaratıcı ve Hassas modları neredeyse tamamen GPT-4-Turbo modelini kullanırken, Dengeli mod yalnızca belirli durumlarda GPT-4-Turbo'yu...
Kablosuz Ekran Özelliğini Yükleme ve Etkinleştirme
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açmak için Windows + I kısayolunu kullanın.
Adım 2: Ayarlar uygulamasında, Uygulamalar'a ve ardından İsteğe bağlı özellikler'e tıklayın.
Adım 3: " İsteğe bağlı...