Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Terörsüz Türkiye" sürecinde yeni bir hamleye ve buna bağlı yol haritasına ihtiyaç bulunduğunu belirterek, "Öcalan'ın mahkumiyet hali saklı kalmak üzere bir sosyal statüyle teçhiz edilmesini" önerdi. Bahçeli...
Bursa'da 17 yaşındaki genç, nişanı bozduğu gerekçesiyle sevdiği kızın babasını silahla öldürdü. Şüpheli, olaydan kısa süre sonra suç aletiyle yakalandı.
Yıldırım ilçesi Vatan Mahallesi'nde iddiaya göre nişanlısıyla kayınbabası zoruyla ayrılan...
Yapılan son değerlendirmelere göre bugün Karadeniz için sel ve su baskını uyarısı yapıldı. Yeni haftada ise neredeyse tüm yurtta hafta boyunca yağışlar etkili olacak.
Türkiye'de sağanaklar bu hafta da devam edecek.
YURDUN KUZEYİ İÇİN UYARI...
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kavga ihbarına gittiği adreste silahla vurularak şehit olan 2 polis memurundan Emrah Koç'un saz çalan bir arkadaşına eşlik ederek, 'Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem' adlı türküyü söylediği görüntüleri ortaya çıktı.
Kaynak
Bu kılavuzdan, cihazınız için en yeni Android USB sürücülerini indirip kurabilirsiniz. Android cihazınızın kendisi birçok kullanışlı işlevle donatılmış olsa da, bazı görevler için bilgisayarınızdan yardım alması gerekir. Cihazınız ve...
Bu kılavuzdan, cihazınız için en yeni Android USB sürücülerini indirip kurabilirsiniz. Android cihazınızın kendisi birçok kullanışlı işlevle donatılmış olsa da, bazı görevler için bilgisayarınızdan yardım alması gerekir. Cihazınız ve...
Samsung USB sürücüleri, Samsung marka akıllı telefonların bilgisayar ile sağlıklı ve stabil bir şekilde iletişim kurabilmesi için gerekli olan temel yazılımlardır. Özellikle cihazı bilgisayara bağladığınızda tanınmama, dosya aktarımı yapamama...
Bu kılavuzda, Google'ın Android Önyükleyici Arayüzü Sürücülerini bilgisayarınıza nasıl yükleyeceğinizi adım adım göstereceğiz. Cihazınızla ilgili olarak muhtemelen duyduğunuz birçok USB sürücüsü vardır. Bunlardan ilki genel Android USB...
ABD Başkanı Trump, İran'a yönelik, "Hızlı bir şekilde hareket etseler iyi olacak. Aksi halde onlardan geriye kalan hiçbir şey olmayacak” dedi.
ABD ve İran hattında belirsizlik devam ederken, Amerikan basınında Washington ve Tel Aviv'in olası bir...
İran’da bir televizyon kanalında programın sunucusu elindeki uzun namlulu silahla ekrandaki Birleşik Arap Emirlikleri bayrağına ateş açtı.
CANLI YAYINDA ATEŞ ETTİ
İran''da Ufuk adlı bir televizyon kanalında canlı yayın sırasında sunucu ateş...