Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung cihazlarda bootloader kilidini açmak, özellikle yeni nesil modellerde güvenlik nedeniyle oldukça karmaşık bir süreç haline gelmişti. Bahsettiğiniz VaultKeeper yöntemi, geleneksel yöntemlerle kilidi açılamayan cihazlar için gerçekten...
Bu eğitimde, herhangi bir Samsung cihazında bootloader kilidini açma adımlarını göstereceğiz. Üretici firma, yazılım güncellemeleri yayınlama konusunda önemli ilerleme kaydediyor. OneUI 2.0'dan 2.5'e ve şimdi de 3.0'a kadar (önceki...
Bu kılavuzda, çeşitli Samsung cihaz ve tabletlerinde eksik olan OEM kilidini nasıl açacağınızı göstereceğiz. Güney Koreli şirketin cihazları son kullanıcılara çok şey sunuyor. Son zamanlarda piyasaya sürülen S21 serisi bile oldukça fazla ilgi...
Samsung cihazlarda özellikle OEM kilidi seçeneğinin görünmemesi, yazılım dünyasına adım atmak isteyenler için çok can sıkıcı bir durum. Bu rehberde bahsettiğiniz tarih ve saat ayarlarını değiştirme veya yazılım güncelleme kontrolü gibi yöntemler...
Bu kılavuzda, çeşitli Samsung cihaz ve tabletlerinde eksik olan OEM kilidini nasıl açacağınızı göstereceğiz. Güney Koreli şirketin cihazları son kullanıcılara çok şey sunuyor. Son zamanlarda piyasaya sürülen S21 serisi bile oldukça fazla ilgi...
Bu kılavuzda, Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 sürücülerini bilgisayarınıza indirme ve yükleme adımlarını göstereceğiz. Android ortamı söz konusu olduğunda, özelleştirme seçeneklerinde hiçbir sınırlama yoktur. Genel bir kullanıcının cihazlarında...
Bu kapsamlı eğitimde, Frija ve SamFW kullanarak Samsung stok yazılımını (ROM) indirme adımlarını göstereceğiz. Normalde stok ROM/yazılım indirme kılavuzlarına yer vermiyoruz. Bunun nedeni, birçok OEM'in yazılımlarını zaten resmi sitelerine...
Samsung cihazlar için orijinal yazılım ararken Frija Tool ve SamFW en güvenilir kaynaklardır. Özellikle kendi bölgenize ait (CSC) en güncel sürümü bulmak bazen zorlayıcı olabiliyor, ancak bu rehber sayesinde firmware indirme süreci çok daha...
Bu kılavuzda, Windows 11 bilgisayarınıza Fastboot Sürücülerini (Android Önyükleyici Arayüz Sürücüleri olarak da bilinir) yükleme adımlarını göstereceğiz. Özel geliştirme söz konusu olduğunda, Fastboot şüphesiz en önemli moddur. Cihazın...
Windows 11'de Fastboot sorunları yaşayanlar için tam bir başucu rehberi olmuş! Aygıt Yöneticisi'nde ünlem işareti çıkan veya "Android Bootloader Interface" sürücüsü eksik olan cihazların bağlantı problemini bu adım adım anlatımla çözdüm...