Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Fastboot Firmware Flasher Tool - Fastboot Firmware Flasher Tool, Android cihazlara yazılım yüklemek ve sistem güncellemelerini...
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Fastboot Firmware Flasher Tool, Android cihazlara yazılım yüklemek ve sistem güncellemelerini manuel olarak gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar için oldukça güçlü ve pratik bir araçtır. Özellikle OnePlus başta olmak üzere birçok Android cihazda...
Bu kılavuzda, OnePlus cihazınıza OxygenOS yazılımını yükleme adımlarını göstereceğiz. Günümüzde çoğu özel ROM, en son yazılım sürümünde olmanızı gerektirir (en son işletim sistemi sürümünün yanı sıra). Örneğin, bir OnePlus 8T'niz varsa ve...
Fastboot Firmware Flasher Tool, Android cihazlara yazılım yüklemek ve sistem güncellemelerini manuel olarak gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar için oldukça güçlü ve pratik bir araçtır. Özellikle OnePlus başta olmak üzere birçok Android cihazda...
Harvard Üniversitesi öğretim üyeleri, giderek büyüyen ‘not enflasyonu’ sorununu engellemek amacıyla lisans öğrencilerine verilen A notlarına sınırlama getirdi.
Geçen hafta yapılan yüzlerce oylamada, öğretim üyelerinin üçte ikisinden fazlası, bir...
İngiltere’nin ünlü "korsan radyo" istasyonu, Kral 3. Charles’ın öldüğünü yanlışlıkla duyurmasının ardından özür açıklaması yayımladı.
İstasyon, salı günü yapılan yanlış anonsun İngiltere’nin doğusundaki Essex bölgesinin Maldon kentindeki ana...
ABD Başkanı Donald Trump, Küba'yı "haydut devlet" olarak niteleyerek ''Küba halkı yeniden özgürlüğüne kavuşana kadar durmayacağız.'' dedi.
Trump, son yaptığı açıklamada yine Küba'yı tehdit ederken, ‘’Amerikan anavatanının sadece 90 mil...
İran, Hürmüz Boğazı’ndan son 24 saatte aralarında petrol tankeri, konteyner ve ticari gemi olmak üzere 26 geminin geçtiğini duyurdu.
Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundan...
Uluslararası sularda alıkonan Küresel Sumud aktvistlerine yönelik kötü muameleye tepkiler çığ gibi. İsrailli aşırı sağcı bakan İtamar Ben Gvir, elleri ve gözleri bağlı şekilde yerde tutulan aktivistlerin arasında dolaştı. İsrail Başbakan Benyamin...
İran basını, ABD'nin Pakistan aracılığıyla İran’a yeni teklif metni gönderdiğini bildirdi. İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, ABD ile ülkesi arasındaki mesaj trafiğinin devam ettiğini söyledi.
İran'ın yarı resmi haber ajansı...