Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul Beyoğlu'nda Taksim Meydanı’nda alkollü bir kişiye yardım etme bahanesi ile yaklaşan, ardından ise telefonunu çalan şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü...
Kurban Bayramı tatilinin kamu çalışanları için 9 güne çıkarılmasının ardından, gözler bayram öncesindeki 25 Mayıs tarihine çevrildi. Kamuda tatil süreci çoktan başlamış olsa da, bayram öncesi finansal işlemlerini tamamlamak, hisse senedi...
Eskişehir'de kafası plastik ayran kutusuna sıkışan ve kurtulmak için çaresizce çırpınan bir kirpinin o anları vatandaşlar tarafından kaydedildi.
Kırmızıtoprak Mahallesi Tuna Sokak'ta gece saatlerinde çevreye rastgele atılan plastik atıklar, bir...
Adana'nın Saimbeyli ilçesi sabaha karşı 4,9 büyüklüğünde depremle sallandı. Sarsıntının ardından açıklama yapan uzmanlar, depremin meydana geldiği fay hattına dikkat çekti.
Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi...
Polis ekipleri, CHP Genel Merkezi'nin tahliyesi için bina önünde bekleyişe geçti. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, eline hortum alıp CHP Genel Merkezi önündeki güvenlik kulübesinin üzerinde beklemeye başladı.
Kaynak
CHP Genel Merkezi'ndeki tahliye gerginliği sırasında Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verenlere yönelik sert sözler söyledi, binaya korkuluklardan atlayarak girdi.
Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) mutlak...
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi önündeki gerginliği değerlendirirken, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü, bugün saat 14'da heyetlerin biraraya geleceğini ancak sabah silahlı olduğunu ileri sürdüğü kişilerin partiye geldiğini...
Mutlak butlan kararının ardından CHP Genel Merkezi'nin tahliyesinin istenmesi üzerine gerginlik çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Emniyet'e, Genel Merkez'in boşaltılması için dilekçe sundu. Kılıçdaroğlu da, mahkeme kararına uyulması yönünde...
Android'in açık kaynaklı yapısı sayesinde, yapılabilecek çok sayıda ince ayar mevcuttur. Bu özelleştirmelerin çoğu için Android Hata Ayıklama köprüsü ortamına erişim şarttır. Bunun için de Geliştirici Seçeneklerinden USB Hata Ayıklamayı...
Bu kılavuzda, Magisk'i kurtarma bölümüne nasıl kuracağınızı ve RAM diskine sahip olmayan Android cihazınızı nasıl rootlayacağınızı adım adım göstereceğiz. Peki bu süreç nasıl gerçekleştirilecek? Öncelikle, cihazınızın orijinal yazılımını indirip...