Son aktivite

• CaN
    CaN Uygulama Vulcan rom hk. konusundaki Ahmt! mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hocam. Vulcan rom u son güncelleme si ile birlikte beğeni de bulunup tikladiğimda indirme sayfasina giriş yapılip indirilmediği yani 404 görülduğu için sizden yardim istemek istedim. Indirme link ini atarmisiniz rice etsem.. Şimdiden...
  • osmantetik
    Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...
  • CaN
    CaN , Android Kaynaklar forumunda Uygulama Canta başlıklı bir konu başlattı.
    CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Canta - Shizuku'nun gücüyle root erişimi olmadan herhangi bir Android uygulamasını kaldırın... Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  • CaN
    CaN kullanıcısı, System ketegorisinde Uygulama Canta kaynağını oluşturdu.
    Canta 3.2.2 Android Uygulaması Nedir? Root Olmadan Sistem Uygulamalarını Kaldırın Android telefonlarda üretici tarafından önceden yüklenmiş uygulamalar çoğu zaman kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyebilir. Silinemeyen bu uygulamalar depolama...
    • 1000195574.webp
  • CaN
    CaN , Android Kaynaklar forumunda Uygulama Shizuku başlıklı bir konu başlattı.
    CaN Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Shizuku - Android dünyasında bazı işlemleri gerçekleştirmek için root yetkisi gerekir... Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  • CaN
    CaN kullanıcısı, System ketegorisinde Uygulama Shizuku kaynağını oluşturdu.
    Shizuku Nedir? Android’de Yetki Yönetimini Kolaylaştıran Güçlü Araç Android dünyasında bazı işlemleri gerçekleştirmek için root yetkisi gerekir. Ancak herkes cihazını rootlamak istemez. İşte tam bu noktada Shizuku devreye giriyor. Shizuku...
    • 1000195571.webp
  • CaN
    Bu kılavuzda, root erişimi olmadan herhangi bir sistem uygulamasını kaldırma/silmeyi adım adım göstereceğiz. Günümüzde, üreticiler cihazlarını gereksiz birçok uygulama, yani şişirilmiş yazılımlarla birlikte gönderme eğilimindedir. Bunlardan...
    • 1000195533.webp
    • 1000195535.webp
    • 1000195538.webp
    • 1000195561.webp
    • 1000195576.webp
    • 1000195578.webp
    • 1000195580.webp
  • CaN
    Önyükleyici kilidini açmak beraberinde birçok sorun getiriyor. Bunlar arasında Play Bütünlük Testlerinin başarısız olması, Widevine Sertifikasının L3 seviyesine düşmesi [bu da DRM içeriklerini Full HD/1080P olarak yayınlayamamanıza neden olur]...
    • 1000195530.webp
    • 1000195532.webp
    • 1000195594.webp
  • CaN
    Bir keybox dosyası kullandıktan sonra yapmanız gereken ilk şey Play Bütünlük Durumunu kontrol etmektir. Keybox iptal edilmemişse üç testin tamamını geçer, geçici olarak iptal edilmişse Temel ve Cihaz testlerini geçer veya üç testin tamamını...
    • 1000195508.png
    • 1000195510.png
  • AlpEren
    ABD’de eski bir üst düzey CIA yetkilisi, evinde yaklaşık 40 milyon dolar değerinde altın külçeleri bulunmasının ardından gözaltına alındı. FBI operasyonunda ayrıca milyonlarca dolar nakit para ve onlarca lüks saate el konuldu. ABD’de eski bir...
Geri
Üst Alt