Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kastamonu İnebolu'da otomobilin uçuruma devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
İnebolu-Kastamonu kara yolunun Soluğan mevkisinde sürücüsü Emirhan Şahin'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil 50 metrelik uçuruma devrildi...
🔧 ufak bir bilgilendirme ve uyarı
selamlar, başlığı görünce hemen konuya girdim ama teknik bir detayı hatırlatmak istedim. 😅
kilitli bootloader ile kalıcı ve stabil bir root erişimi (magisk veya kernelsu vb.) sağlamak güncel xiaomi ve oneplus...
🔧 ufak bir bilgilendirme ve uyarı
selamlar, başlığı görünce hemen konuya girdim ama teknik bir detayı hatırlatmak istedim. 😅
kilitli bootloader ile kalıcı ve stabil bir root erişimi (magisk veya kernelsu vb.) sağlamak güncel xiaomi ve oneplus...
Çin'de kilitli bootloader'a sahip OnePlus/Xiaomi cihazlarınızı root etmenize yardımcı olacak bir güvenlik açığı dolaşıyor. Bu daha çok kısıtlayıcı bir root işlemi olsa ve tüm süreç kendi başına oldukça riskli olsa da, yine de bahsetmeyi hak...
ABD ve İran'ın masada ilerleme kaydettiği iddia edildi. Amerikan basını, Washington ile Tahran'ın 60 günlük bir anlaşma üzerinde anlaştığını yazdı. Ancak ABD Başkanı Donald Trump'ın anlaşmaya henüz nihai onay vermediği belirtildi.
Axios haber...
ABD yönetiminin, üzerinde Başkan Donald Trump'ın resminin olacağı 250 dolarlık yeni banknotların basılması konusunda ilgili kurum yetkililerine baskı yaptığı iddia edildi.
Washington Post gazetesinin adı açıklanmayan bazı ABD'li yetkililere...
Fransa'da nükleer denemelerden zarar görenler "mağdur" olarak tanınacak. Sağlık sorunları yaşayanlara ve mirasçılarına tazminat hakkı sağlanacak.
Paris'te parlamentonun üst kanadı olan Senato Genel Kurulu'nda, Fransa'nın Polinezya bölgesinde...
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail ordusuna Gazze Şeridi'nde işgal ettikleri alanların yüzde 70'e çıkarılması talimatı verdiğini duyurdu.
Netanyahu, Vadi Konferansı isimli etkinlikte, Gazze Şeridi'nde iki yılı aşkın süredir yürüttükleri...
Moskova ile Astana, Kazakistan'ın ilk nükleer santralinin inşası için anlaşma imzaladı.
Üç günlük resmi ziyaret için Kazakistan'da bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile bir araya geldi...
İsrail ordusu, geniş çaplı tahliye emirlerinin ardından Lübnan'ın güneyine ve Beyrut’a hava saldırıları düzenledi. Lübnan Sağlık Bakanlığı saldırılarda en az 14 kişinin öldüğünü açıklarken, bölgede binlerce kişinin evlerini terk ettiği...