Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel ROM'unuzda root erişimi elde etmenin birçok yolu vardır. ROM'u TWRP üzerinden yüklediyseniz, doğrudan Yükleme bölümüne gidip Magisk ZIP dosyasını yükleyebilirsiniz. Benzer şekilde, AOSP Recovery için sideloading en iyi çözümdür. Ancak...
Bilim insanları, kendi galaksisinden önce oluşmuş olabileceği değerlendirilen dev bir kara delik keşfetti. Araştırmacılar, bulgunun kara deliklerin oluşumuna ilişkin mevcut teorilere ciddi bir meydan okuma oluşturduğunu belirtiyor.
Bilim...
Blue Origin'in 98 metrelik ağır yük taşıma roketi New Glenn, Florida’daki Cape Canaveral üssündeki fırlatma rampasında gerçekleştirilen test sırasında infilak etti.
Jeff Bezos'un uzay ve havacılık şirketi Blue Origin'in 10 yıldır milyarlarca...
ABD'li teknoloji şirketi IBM, önümüzdeki beş yıl içinde kuantum bilişim teknolojilerine 10 milyar dolardan fazla yatırım yapacağını açıkladı.
1911 yılında kurulan şirket, bugüne kadar 90'dan fazla kuantum sistemi geliştirdiğini ve bu sayının...
Birleşmiş Milletler, çatışma bölgelerinde cinsel şiddet uyguladığı gerekçesiyle İsrail'i "kara listeye" dahil etti.
Birleşmiş Milletler (BM), çatışma bölgelerinde cinsel şiddet uyguladığı gerekçesiyle İsrail'i kara listeye aldı. Birleşmiş...
Avrupa Birliği, hantavirüs enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılma ihtimali bulunan deneysel antiviral ilaç Favipiravir'den bin 400 tablet teslim aldı.
Avrupa Birliği (AB) Komisyonundan yapılan açıklamada, Japonya ile yürütülen işbirliği...
Dünya genelinde onlarca kişinin ölümüne yardım ettiği iddia edilen Kanadalı Kenneth Law’un bugün mahkemede 14 suçlamayı kabul etmesi bekleniyor.
Dünya genelinde çok sayıda kişiye zehir satarak intihara yardım ettiği iddia edilen Kanadalı Kenneth...
Ukrayna, Rusya'nın Odesa'dan Türkiye'ye doğru ilerleyen bir Türk gemisini İHA'yla hedef aldığını, yaralı iki denizcinin hastaneye kaldırıldığını açıkladı.
Ukrayna, Karadeniz'de bir Türk gemisinin İHA ile hedef alındığını açıkladı.
Kiev...
Rusya'dan fırlatılan bir insansız hava aracı Romanya hava sahasına girdi. Bir bina hasar aldı.
Rusya'nın son günlerde artan Ukrayna'ya yönelik saldırıları gece boyu devam etti.
Rusya'dan Ukrayna'ya fırlatılan insansız hava aracı, Romanya...
Kenya'da yatılı kız okulunda çıkan yangında en az 16 öğrenci hayatını kaybetti, 79 öğrenci yaralandı.
Orta Afrika ülkesi Kenya'nın kuzeybatısındaki Nakuru kentinde yatılı bir okulda gece saatlerinde çıkan yangın felaketle sonuçlandı.
Kenya...