Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy S24'te Galaxy AI'nin Sohbet Yardımı Nasıl Kullanılır?

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 258

CaN

admin
Mesajlar
1,525
Tepkime
4,765
Puanları
113
Konum
Türkiye
How-to-Use-Galaxy-AI-Chat-Assist-on-The-Galaxy-S24.jpg

Samsung Galaxy AI şu anda Galaxy S24 serisini bir dizi kullanışlı AI aracıyla güçlendiriyor . Bugün, kısa mesajlarınızda size yardımcı olabilecek başka bir harika yapay zeka aracından bahsedeceğiz. Hiç size anlamadığınız bir dilde mesaj atan biri oldu mu veya siz de diğer kişinin anlamadığı bir dilde mesaj attınız mı? Tüm bu baş ağrılarını ve dil engellerini S24 serisindeki Galaxy AI Chat Assist'in yardımıyla ortadan kaldırabilirsiniz.

Yapay zeka ve benzeri araçlar sayesinde dil uçurumunu kapatmak artık çok kolay. Şimdi, Galaxy S24 kullanan biriyseniz veya S24 cihazlarından birini almayı planlıyorsanız ya da S23, Tab S9 ve hatta Z Fold/Flip 5 için Galaxy AI ve One UI 6.1 güncellemesini bekliyorsanız , o zaman bu rehber tam size göre.

Galaxy S24'te Sohbet Yardımı Nasıl Etkinleştirilir?

Galaxy S24 cihazınızda Sohbet Yardımı özelliğini nasıl kullanabileceğinizi incelemeden önce, onu etkinleştirmeniz gerekecek. Evet, bu yapmanız gereken bir şey çünkü herkes Galaxy S24'ünü aldığında bu özelliği hemen kullanmakla ilgilenmeyebilir. Galaxy S24'ünüzde Sohbet Yardımını etkinleştirmek için bu adımları izleyin.

  1. Galaxy S24'ünüzde Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Gelişmiş Özellikler'e gidin ve dokunun.
  3. Ardından Gelişmiş Zeka'ya dokunun.How-to-Enable-Chat-Assist-on-the-Galaxy-S24-1.jpg
  4. Yazma Yardımı sayfasında Samsung Klavye'ye ve ardından Sohbet Çevirisi'ne dokunun
  5. Galaxy S24'ünüzde Sohbet Yardımını etkinleştirmek için düğmeyi Açık konuma getirdiğinizden emin olun.
  6. Yazma Yardımı sayfasına geri kaydırın ve Stil ve Dilbilgisi'ne dokunun.How-to-Enable-Chat-Assist-on-the-Galaxy-S24-2.jpg
  7. Bu anahtarı da açık tuttuğunuzdan emin olun. İsterseniz işleme ilişkin ikinci geçişi açıp kapatarak işlemenin yerel olarak veya bulut aracılığıyla yapılmasını seçebilirsiniz.
Artık Galaxy S24'ünüzde Sohbet Yardımını etkinleştirdiğinize göre. artık bu yapay zeka aracını kullanmanın zamanı geldi. Unutulmaması gereken bir nokta, bunun yalnızca Samsung klavyesini kullanırken işe yarayacağıdır. Başka bir klavye yüklemek ve bu özelliği kullanmaya çalışmak, Samsung'un birinci taraf uygulamalarıyla mükemmel şekilde çalışacak ve entegre olacak şekilde tasarlanmış bir yapay zeka aracı olduğundan işe yaramayacaktır.

Galaxy S24'te Sohbet Yardımı Nasıl Kullanılır?

Artık Galaxy S24'ünüzde Chat Assist'i etkinleştirdiniz, bu heyecan verici ve harika özelliği kullanmanın zamanı geldi. Örnek olarak, Sohbet Yardımı özelliğinin nasıl kullanılabileceğini size göstermek için Galaxy S24 Ultra'daki Mesajlar uygulamasını kullanacağım.
How-to-use-Chat-Assist-on-the-Galaxy-S24.jpg
  1. Öncelikle Galaxy S24'ünüzde Mesajlar uygulamasını açın.
  2. Şimdi metin alanına mesajı yazın ancak henüz göndermeyin.
  3. Klavyenin menü çubuğunda bulunan Galaxy AI simgesine dokunun.
  4. Artık ekranda bir açılır menü görünecektir.
  5. Üç seçenek arasından seçim yapabilirsiniz: Çeviri, Yazma Stili veya Yazım ve Dilbilgisi.
  6. İstediğiniz seçeneği seçebilirsiniz; Galaxy AI, görevi anında cihazınızda canlı olarak gerçekleştirecektir.
Galaxy AI özellikli Galaxy S24'teki Sohbet Yardımı özelliğini bu şekilde etkinleştirebilir ve kullanabilirsiniz. Hepsinden iyisi, Chat Assist'i Mesajlar uygulaması, WhatsApp ve kısa mesaj gönderip almak için kullandığınız diğer uygulamalar gibi çeşitli kısa mesaj uygulamalarıyla kullanabilirsiniz.
 
Etiketler
galaxy ai'nin sohbet yardımı nasıl kullanılır samsung galaxy s24
Üst Alt