Arama sonuçlarınız

1. D

Rom Noble 3.6 ZAMBRONE - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Rica ederim, site sayesinde 2C romunu keşfettim sorunlarım düzeldi. Fayda gördüm faydam olsun (y)
  2. D

Rom Noble 3.6 ZAMBRONE - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Merhaba. Android 13 kuruluyken Vakıfbank ın mobil temassız hizmetini NFC üzerinden kullanıyordum, sorun yoktu. Yine de 2C bu kadar stabilken Android 13 e geçilmez. 2C ye geri döndüm kamera düzeldi, bluetooth sürekli yeniden eşleştirme sorunu vardı bunlar düzeldi. 2C Samsung orjinal güncellemesi...
  3. D

Duyuru Noble 3.7 - Duyuru

2C yi kurdum, orjinal rom gibi oldu, kurulumda Türkiye seçtim,arama kaydetme, spam engelleme ve samsung sağlık uygulamaları çalışıyor, 3.6 romda yaşadığım bluetooht un her kapat aç yapınca eşleşme istemesi ve kamera sorunları yok şuanda. 3.6 da kamera ciddi sıkıntılıydı, 3.7 de çözülemezse 2C...
  4. D

Maalesef hocam, 2 ayarı da açtım ama kapat aç yapınca yeniden eşleştirme istiyor. Benden başka bu sorunu yaşayan yoksa kurulumla alakalı bi sorun belkide. NobleRom 2C yi deneyeceğim bugün. Hem kamera sorunu da çözülmüş olur.
  5. D

Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Tamam, kirli kurulumla Türkiye seçtim, hepsi çalışıyor. Suudi rom seçince sağlık uygulamaları çalışmamıştı tr yapınca düzeldi. Şükür 3.6 ile yaşadığım bluettoh sorunları ve 3.6 daki genel kamera sorunu bunda yok. 13 e gerek yok, bu rom harika 🥳
  6. D

Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

Maalesef Maalesef bu da işe yaramadı. NobleRom2C kuruyorum şu an. Arama kaydetme, arama bloklama ve samsung healt hepsi çalışsın istiyorum. Hatırlayamadığımdan suudi arabistan ı seçtim, sanki onda çalışıyordu. Deneyip haber veririm, bilen de paylaşırsa sevinirim.
  7. D

Noble Rom 3.6 kullanıyorum. Bluetooth cihazlarla ilgili eşleşme sorunum var. Her kapat aç yaptığımda saat kulaklık android auto ile yeniden eşleşme istiyor. Bu romu bi deniim daha stabil olduğu yazıyor. Umarım sorun çözülür
  8. D

Merhaba arkadaşlar. Siteyi yeni keşfettim, paylaşımlar çok güzel. Noble Romlardan da çok memnunum ama bi sıkıntım varki baya canımı sıkıyor. Saat kulaklık android auto gibi bluetooth cihazlarla eşleştirdiğim telefon her kapat aç da yeniden eşleşme gerçekleştiriyor. Bu sıkıntı romdan mı kaynaklı...
Üst Alt