Arama sonuçlarınız

1. CaN

Windows 10’da alışkanlık değiştiren yeni kısayol!

Microsoft Edge, kopyala yapıştır kısayolu için yenilenmek üzere. Yeni Windows 10 güncellemesi önemli bir alışkanlığı değiştirecek. Windows 10 kullanıcılarından bazılarının pek tercih etmediği Microsoft Edge, kopyala yapıştır kısayolu adına yeni bir dönemin başlamasına önayak olacak. Microsoft...
  2. CaN

Internet Explorer, Microsoft’un Yeni Tarayıcısı Edge’de Yaşayacak!

Microsoft’un eski web tarayıcısı Internet Explorer, ömrünü tamamlasa bile Microsoft Edge’de yaşamaya devam edecek! Microsoft Internet Explorer‘ı her ne kadar tamamen terk etmiş olduğunu söylese de, Chromium tabanlı Edge tarayıcısında bir “Internet Explorer modu” sunuyor. Bu mod, web sitesi...
  3. CaN

Google, artık kalabalık bir karmaşa olmayan yeni bir Gmail arayüzü ortaya koyuyor

Google, masaüstü Gmail arayüzünü yeni ve daha basit bir kullanıcı arayüzü ile güncelliyor. E-postalarını bir dizüstü bilgisayarda veya masaüstü bilgisayarda sık sık kontrol eden herhangi bir Gmail kullanıcısı, arabirimin ne kadar meşgul olabileceğini bilir. Görünüşe göre Google, 8 Şubat...
  4. CaN

Haber Benzin ve Motorinin Litre Fiyatına Yeni Zam Geldi: Pompa Fiyatına Yansıyacak

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatının 39 kuruş, motorinin 32 kuruş zamlanacağını açıkladı. Zam, doğrudan pompa fiyatına yansıyacak. Akaryakıtta tüm dünyada yaşanan fiyat artışları ve özellikle Türk Lirası’nın...
  5. CaN

Root Magisk v24.0 sürümü Zygisk'i tanıtıyor, Android 12 desteğini ve daha fazlasını getiriyor

Evet kardeşim Root olayında baya yetersiz kaynak var bu kaynakları çoğaltmak ve herkezin anlayacağı dilde makale yazmak istiyorum .
  6. CaN

Root Magisk v24.0 sürümü Zygisk'i tanıtıyor, Android 12 desteğini ve daha fazlasını getiriyor

XDA Tanınan Geliştirici Magisk'i , sistemsiz bir kök yöntemi olarak başladı ve yıllar içinde, yalnızca düz kökün ötesinde çok daha çeşitli ve güçlü bir araca dönüştü. Ancak bugün bile, root'a ihtiyacınız varsa, cihazınız için önerilen root yönteminin süper kullanıcı erişimi için Magisk'i...
  7. CaN

Nedir? Root Nedir? Root Atmak Ne İşe Yarar?

Daha fazla ve daha düzgün içerik gelecek hocam. Takipte kalın...
  8. CaN

Nedir? Root Nedir? Root Atmak Ne İşe Yarar?

Root Nedir? Root, Android işletim sistemini çalıştıran herhangi bir cihaz da kullanıcılarının sistem üzerinde ayrıcalıklı kontrol (Root izni) elde etmelerine izin verme yetkisidir. Android telefonunuza Root atmak, size Android sisteminde ayrıcalıklı bir kontrol imkanı sunar. Kısacası Android...
  9. CaN

Windows 11'e 'Android Uygulama' Desteği Ne Zaman Gelecek?

Microsoft, Windows 11'e 'Android Uygulama' Desteğinin Ne Zaman Geleceğini Açıkladı Microsoft Windows’un Baş Ürün Sorumlusu Panos Panay, Windows 11’in ilk büyük güncellemesi hakkında bir blog yazısı paylaştı. Çalışmaların planlanandan daha önde gittiğini belirten Panay, güncellemenin ilk...
  10. CaN

MIUI 13 Tanıtıldı! Güncelleme Alacak Telefonların Resmi Listesi

Birkaç saat önce Xiaomi, MIUI 13 sistemini resmi olarak piyasaya sürdü. Xiaomi bu sefer “MIUI Evrenini” genişletiyor ve MIUI 13 (akıllı telefonlar için), MIUI 13 Pad (tabletler için), MIUI Home, MIUI TV için MIUI 13 sürümü yayınlanıyor. Duyuru, MIUI 13 kararlı güncellemelerinin ilk partisinin...
  11. CaN

Root Samsung Galaxy S20 FE (SM-G780F) Nasıl Root Yapılır ve Magisk Nasıl Kurulur?

Samsung Galaxy S20 FE’nizi (Fan Edition) rootlamak ve Magisk Manager’ı kurmak için aşağıdaki kılavuzu izleyin. Magisk’in arkasındaki geliştirici topjohnwu, Galaxy S20 ve ayrıca Galaxy S20 FE için destek ekleyen bir Magisk güncellemesi yayınladı. Bu iyi bir haber çünkü Galaxy S20 FE’nizde...
  12. CaN

Cep Telefonları Hakkında Şaşırtıcı Gerçekler!

Rica ederim hocam. Keyif aldığınıza sevindim...
  13. CaN

Google sıraladı! Bu uygulamaları acil silmeniz gerekli

Google, bazı uygulamaların içeriğinde zararlı kodların olduğunu tespit etmesiyle acil kodlu uyarıda bulundu. Teknoloji devi tespit ettiği zararlı uygulamaları listeleyerek, kullanıcıların söz konusu uygulamalara karşı dikkatli olunmasını istedi. İşte Google’ın uyarıları doğrultusunda mutlaka...
  14. CaN

Haber RTÜK'ten yayın ilkelerini ihlal eden televizyon kanallarına ceza

RTÜK Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanlığı makamına sözleri nedeniyle yayıncı kuruluş TELE 1'e beş kez program durdurma ve üst sınırdan idari para cezası verdi. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan (RTÜK) yapılan açıklamaya göre, üst kurul Başkan Ebubekir Şahin'in çağrısıyla bugün...
  15. CaN

Google, Chrome İçin Verdiği Yeni Kararla Kullanıcıları Fena Halde Kızdırdı!

Ben uzun yıllardır Firefox kullanıyorum. Halende kullanmaya devam edecek gibi duruyorum...
  16. CaN

Yardım Samsung Galaxy A72 Root Nasıl Yapılır?

Sizin için konu ile alakalı makale derlemesi yaptıktan sonra paylaşacağım. Buradan malale linkini ekleyeceğim.
Üst Alt