Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrardan merhabalar romu kullanırken bilinen sorunlar dışında sorunlarla karşılaşmadım ama romu kurarken overclock seçeneğini evet demiştim s9+ çok ısınıyor ve şarjı çok hızlı bitiyor. Overclock olayını nasıl kaldırabilirim? Tekrardan kurulum mu yapmam gerekli ?
Ne kadar ekran süresi alıyorum bilmiyorum fakat 3 gündür kullanıyorum memnunum oyun performansı da gayet iyi akıcılığı güzel bilinen hatalar dışında bir hatayla karşılaşmadım, teşekkür ederim hocam.
s9+ uzun süre floyd rom oneui 5.1 kullandım noble roma geçiş yapacağım umarım sorun yaşamam. Ayrıca Türkçe anlaşılır biçimde rom kurulumlarını ve romları anlattığınız için teşekkürler hocam. Son olarak kullanan arkadaşlar ekran sürenizde ve performansta ne gibi değişiklikler oldu?
s9+ cihazıma ilk defa custom rom yükleyeceğim ve one ui ile devam etmek istediğim için bu romu yüklemeyi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız?