Deprem kahramanmaraşta oldu ama hatay yerlebir oldu...Ve ben wp grubunda sizden manevi destek isterken sizler beni gruptan atıp üyeliğimi düşürdünüz şimdi de duyar kasıyorsunuz ....
1- Deprem zamanı depremin yıkıcı etkilerinin olduğu ilde bende bulunduğum daireden son anda çıkarak kurtuldum. (Birçok arkadaşım tanıdığım maalesef kurtulamadı)
2- Siz Hayatınız boyunca bu depremi bileceksiniz. Benim yaşadığım ikinci büyük deprem (1999 Marmara Depremi. Ben onuda yaşadım, birçok tanıdığım akrabam arkadaşım Hayatını kaybetti.) Sende tutmuş bana duyar kasıyor diyorsun.
3- Siz beni tanımadan benim hakkımda böyle bir hitamda nasıl bulunabilirsiniz? Duyar kasacak biri olmadığımı; Hatay,Kırıkhan,Reyhanlı,Kumlu,Serinyol,Harbiye,Curcurum ve Hassa da yaptığım yardım ve kurtarma çalışmalarında duyar kasmadıgımı gösterdim.
4- Depremzede Olmama Rağmen 2.Gün Adıyaman, Gölbaşı, Pazarcık hattında yardımlar götürülecek daha sonra Nurdagı, islahiye ve sonrasında
HATAY bölgesinde 2 aya yakın gönüllü olarak verdiğim hizmeti hiçe sayarsın. Yaş olarak benden 1-2 yaş büyüksünüz ama diyecek bir şey bulamadım.
5- Hatay bölgesinde 5 yıl bulundum bir sürü arkadaşım bir sürü kardeşim vardı şuan çoğu yok. Sen de tutmuş duyar kasıyor diyorsun bana.
6- WhatsApp Grunundan bizlerden manevi değil maddi destek istedi. Ben sadece kendim o bölgeye burada o rakamı vermeyeceğim büyük bir miktar yardımda bulundum ve şunu gördüm.
GERÇEKTEN IHTIYACI OLANIN HİÇ BİR ŞEY ISTEYEMEDIGINI
Durduk yere polemik çıkarmak istemenize de çok şaşırdım. Emin ol sen Hayatli olabilirsin ama ben senden daha Hataylıyım.
Senden Ricam üyeliğini silip burada bulunmaz isen sevinirim.
09 Şubat 2023 tarihinde ki paylaşımım