Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomYeni Noble 2.3 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans
Öncelikle bu Rom sadece Samsung Galaxy Note 9 ve S9 cihazlarında aktif olarak çalışmaktadır. İlk adım olarak Doğru versiyonu indirmekle işe başlayalım. :xxxdow: İNDİRME BAĞLANTISI: :xxxcpu: EN GÜNCEL SÜRÜM ...
Buradaki anlatım size yardımcı olur hocam. Ayrıca Noble 2.7 Rom son sürüm onu kurmanızı tavsiye ederim. Forum da var hocam. Aklınıza takılan olursa konu altından bize yorum ile iletebilirsiniz.
Buradaki anlatım size yardımcı olur hocam. Ayrıca Noble 2.7 Rom son sürüm onu kurmanızı tavsiye ederim. Forum da var hocam. Aklınıza takılan olursa konu altından bize yorum ile iletebilirsiniz.
Rom'u yüklerken hata yapmış olma ihtimaliniz fazla. Hangi sürümü yüklediniz? Ayrıca öncesinde hangi Rom yüklü.
Kurulumda 2 Yol var. Biri Temiz Kurulum ilk defa Noble yada 2.1 Noble yüklü ise, diğer sürümler için temiz kurulum yapmanız gerekiyor.
Siz hangi işlemi yaptınız hocam.
Yükleme yapmadan önceki Rom nedir?
Hangi Noble sürümünü yüklüyorsunuz?
Hocam önceden orjinal rom yüklüydü. Sin attığınız 2.7 yi yükledim ayrıca yüklemeden önce twrpden reset attım. Dün iki defa sildim yükledim olmadı kamera hariç her şey çalışıyor.
Hocam önceden orjinal rom yüklüydü. Sin attığınız 2.7 yi yükledim ayrıca yüklemeden önce twrpden reset attım. Dün iki defa sildim yükledim olmadı kamera hariç her şey çalışıyor.