Durum nedir hocamS9 plus hocam twrp son sürüm yükledim.
Rom Forum da var hocam link atıyorum size hemen...hocam görseldeki gibi yaptım cihaz kapanıp açılmaya başladı twrp moduna aldım şimdi noble 2.7 link indirme arıyorum benim indirdiğim sorunlu sanırım varsa link atabilir misiniz formda baktım rom göremedim
Slm selfi gece modunda çekin yüzüne cok yakın tutmayın önbenligi silin yada kamarani ayarlar kısmından girin ve fabrika ayarlarına sıfırlayın düzelecek gece modunu alın selfi cekerken gayet net ve güzel ve sorunsuzAna kamera ve selfie böyle
Slm selfi gece modunda çekin yüzüne cok yakın tutmayın önbenligi silin yada kamarani ayarlar kısmından girin ve fabrika ayarlarına sıfırlayın düzelecek gece modunu alın selfi cekerken gayet net ve güzel ve sorunsuz
Bi yerde bi yanlış yükleme yaptınız büyük bir ihtimal.Hocam dediğiniz işlemleri yaptım düzelmedi attığınız apkyı indirdim sadece selfie açılıyor ana kamera çalışmadı benim anlamadığım herkeste sorunsuz çalışıyor benim cihazda neden çalışmıyor kamera 2.7 yüklemeden önce stock romda iken hiçbir problem yoktu