1. Yöntem : Gboard'u Kullanarak Panonun Geçmişini Kontrol Etme ve Kurtarma
Android cihazınızda pano geçmişinizi görüntülemenin ve kurtarmanın en kolay yollarından biri, çoğu akıllı telefonda varsayılan klavye uygulaması olan Gboard'u kullanmaktır. Bu, yerleşik bir pano yöneticisiyle gelen klavyelerden biridir.Yapmanız gerekenler şunlardır:
Adım 1: Gboard ile yazarken klavyenin en üst sırasındaki pano simgesine dokunun ve Pano'yu seçin.
Adım 2: Pano özelliğini etkinleştirmek için Panoyu aç öğesine dokunun . Bundan sonra, kopyaladığınız tüm metin panoya kaydedilecektir. Kaydedilmiş bir metni kullanmak istediğinizde, pano yöneticisi penceresine erişin ve yapıştırmak istediğiniz metne dokunun.
Adım 3: Varsayılan olarak, Gboard pano yöneticisindeki metin bir saat sonra silinir. Kopyalanan metnin Gboard pano yöneticisinde sonsuza kadar kalmasını istiyorsanız, klibe dokunup basılı tutun ve Pin simgesini seçin.
2. Yöntem : Üçüncü Taraf Bir Uygulama (Clipper) Kullanarak Panonun Geçmişini Kontrol Etme ve Kurtarma
Android cihazınızdaki pano içeriğini kontrol etmenin ve almanın bir diğer etkili yolu üçüncü taraf pano yöneticisi uygulamalarını kullanmaktır. Birçok pano yöneticisi uygulaması olmasına rağmen Clipper'ı kullanmanızı öneririz.Kullanmak için şu adımları izleyin:
Adım 1:
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.
akıllı telefonunuza indirin, açın ve istediği tüm izinleri verin.Adım 2: Akıllı telefonunuzdaki metni kopyaladığınızda, Clipper'a kaydedilir. Bu metinleri istediğiniz zaman Pano sekmesinden kontrol edebilir ve erişebilirsiniz.
Adım 3: Pano geçmişinizi temizlemek için, üst çubuktaki temizle simgesine dokunun ve Tüm pano kırpıntılarını temizle'yi seçin . Mevcut pano öğesini temizle seçeneği, Clipper'ın geçmişinden kopyaladığınız son şeyi temizler.
Clipper, varsayılan olarak yalnızca 20 kırpma tutar. Bu sınıra ulaştığınızda, yenilerine yer açmak için en eski kırpmayı otomatik olarak silecektir. Uygulamanın sınırsız kırpma kaydetmesini istiyorsanız,
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.
satın alın.