Temel Düzeltmeler:
- DND'yi devre dışı bırakın: Android telefonunuz şu anda DND'deyse, cihazınız dikkat dağıtan şeyleri etkin bir şekilde engellediğinden cevapsız arama bildirimleri alamayacaksınız. Bu nedenle, Android telefonunuzda DND'yi devre dışı bırakın ve tekrar kontrol edin.
- Telefonunuzu ve Telefon uygulamanızı güncelleyin: Düzenli yazılım güncellemeleri , özellikle bir Samsung telefon kullanıyorsanız Telefon uygulamasının da güncellenmesini sağlamaya yardımcı olur. Ancak, üçüncü taraf bir Telefon uygulaması kullanıyorsanız, en son uygulama güncellemelerini yükleyin ve tekrar kontrol edin.
1. Düzeltme Yöntemi : Tüm Telefon Uygulaması Bildirimlerini Etkinleştir
Telefon uygulamasında bildirimler şu anda devre dışıysa, Android telefonunuzda gelen veya cevapsız aramalar hakkında bilgilendirilmezsiniz. Bunun böyle olmadığından emin olmak için Telefon uygulaması ayarlarını açın ve aşağıdaki adımları kullanarak tüm bildirimlerin etkinleştirildiğinden emin olun.Adım 1: Ayarlar'ı açın ve Uygulamalar'a dokunun. Telefon uygulaması'na dokunun.

Adım 2: Bildirimler'e dokunun ve Bildirimlere izin ver geçişini açık konuma getirin.
2. Düzeltme Yöntemi : Varsayılan Telefon Uygulamasını Değiştirin
Bazı üçüncü taraf Telefon uygulamaları Android telefonunuzda düzgün çalışmayabilir. Bu nedenle, bir süredir cevapsız arama bildirimleri alma sorunları yaşıyorsanız, Android telefonunuzda varsayılan Telefon uygulamasına geri dönmeyi deneyin. İşte nasıl yapacağınız.
Adım 1: Ayarlar'ı açın ve Uygulamalar'a dokunun. Varsayılan uygulamaları seç'e dokunun.
Adım 2: Telefon uygulamasına dokunun. Seçeneklerden Telefon uygulamasını seçin.
3. Düzeltme Yöntemi : Bilinmeyen Numaralardan Gelen Aramalara İzin Ver
Bilinmeyen numaralar için çağrı engellemeyi etkinleştirdiyseniz, onlar için cevapsız çağrı bildirimlerini de almayacaksınız. Bunu düzeltmek için, aşağıda belirtilen adımları kullanarak bilinmeyen numaralardan gelen çağrıların etkinleştirildiğinden emin olun.Adım 1: Telefon uygulamasını açın ve Tuş Takımı'na dokunun. Üç nokta simgesine dokunun ve Ayarlar'ı seçin.

Adım 2: Numaraları engelle'ye dokunun ve Bilinmeyen numaralardan gelen aramaları engelle geçişini kapatın.

4. Düzeltme Yöntemi : Wi-Fi Aramasını Etkinleştirin veya Devre Dışı Bırakın
Wi-Fi araması, önemli aramaları ve bildirimlerini almanızı sağlarken, düşük ağlı alanlarda bile, bazen aramaların iletilmesine engel olabilir. Bu nedenle, geçerli ayara bağlı olarak, Wi-Fi aramasını açın veya kapatın ve tekrar kontrol edin.
Adım 1: Ayarlar'ı açın ve Bağlantılar'a dokunun. Wi-Fi Araması için geçişi açın veya kapatın.

5. Düzeltme Yöntemi : Uygulama Tercihlerini Sıfırla
Telefon uygulaması gibi belirli uygulamalar beklendiği gibi çalışmıyorsa, bunları düzeltmek için tüm uygulama ayarlarını sıfırla özelliğini kullanabilirsiniz. Bu, cevapsız arama bildirimlerinin görünmemesine neden olabilecek tüm özel uygulama ayarlarını sıfırlayacaktır. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin.Adım 1: Ayarlar'ı açın ve Uygulamalar'a dokunun. Üç nokta simgesine dokunun.

Adım 2: Uygulama tercihlerini sıfırla seçeneğini seçin ve onaylamak için Sıfırla'ya dokunun.

İşlem tamamlandığında, tüm arka plan uygulamalarını kapatın. Ardından, sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol etmek için birinden Android telefonunuzda cevapsız bir çağrı bırakmasını isteyin.