Haber Av sezonu sona erdi: Tezgahlar çeşitlendi

  • Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpEren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 33
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.

AlpEren

✅️ Premium
Av sezonu sona erdi: Tezgahlar çeşitlendi

15 Nisan 2025 tarihinde başlayan av yasağı 1 Eylül tarihinde sona erdi. Av sezonunun başlamasıyla Rizeli balıkçılar denize açıldı.

Y9qTf9HahEKY0ue9A6Ah8Q.jpg

15 Nisan 2025 tarihinde başlayan av yasağı 1 Eylül tarihinde sona erdi. Av sezonunun başlamasıyla Rizeli balıkçılar denize açıldı.
E9ILfionNkGSke7Gxdcv7g.jpg

Beklenenin aksine palamutun çıkmadığı av sezonun ilk gününde tezgahlar istarvit, mezgit, barbun, sargan gibi balıklarla doldu.
XmegRfBjFU-Ymv9GH4zhXA.jpg

Sezonun güzel başladığını dike getiren Balıkçı esnafı Yemen Çelik, "Daha yeni başladık. Umudumuz yüksek. Bu yıl hava sıcaklıkları biraz yüksek iklim şartlarına göre ama sanırım balığın her çeşidi tezgahımızda yer alacak. İlk güne göre bugün gayet iyi. Bu akşam tam anlamıyla denize çıkılacak, yarın tezgahlarda palamut balığını da göreceğiz. Fiyatı hakkında pek bir bilgimiz yok ama düşük olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
wEJTi23BnEeLORibyNxuNA.jpg

--F6-uD5nkm7th0cmuQiHQ.jpg

Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst Alt