Bazı Galaxy S22 Ultra sahipleri garip bir ekran sorunuyla karşı karşıya

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 697

CaN

admin
Mesajlar
1,506
Tepkime
4,697
Puanları
113
Konum
Türkiye
Piyasaya yeni yeni sürünmeye başlayan Samsung Galaxy S22 cihazlarda ekran ile alakalı bir problem gün yüzüne çıkmaya başladı.

Galaxy-S22-Ultra-23-640x360.png

Samsung , her yıl dünyanın en iyi mobil ekranlarına sahip amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sürüyor ve bu yıl da diğer yıllardan farklı değil. Galaxy S22 Ultra , Dünya'nın en iyi akıllı telefon ekran paneline sahip ve 1.750 nit'e kadar ekran parlaklığa ulaşabiliyor. Ancak, bazı Galaxy S22 Ultra sahipleri garip bir ekran sorunuyla karşı karşıya kaldılar.

Bazı kullanıcılar, Galaxy S22 Ultra'nın tüm ekran boyunca yatay olarak uzanan pikselli bir çizgi gösterdiğini iddia etti. İlginç bir şekilde, bu tür vakaların tümü, telefonun ekranı boyunca uzanan çizginin aşağı yukarı aynı konumda olduğunu gösteriyor. Bu sorunun çözümü içinde denen ilk yol, Görüntü modunu Canlı olarak değiştirmek sorunu çözdüğü için bu bir yazılım sorunu olabilme ihtimallerini arttırdı.

Samsung-Galaxy-S22-Ultra-Display-Issue-01-768x576.png

Şu an itibariyle, ekranla ilgili bu sorun yalnızca Exynos 2200 destekli Galaxy S22 Ultra birimlerinde ortaya çıkıyor gibi görünüyor. Etkilenen cihazların hiçbiri Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyi kullanmıyor. Samsung yakında sorunu kabul edebilir ve hata için bir yazılım düzeltmesi yayınlayabilir. Ancak, özellikle telefonun fiyat etiketi düşünüldüğünde, utanç verici bir konu olarak değerlendiriliyor.

Samsung-Galaxy-S22-Ultra-Display-Issue-02.png

Hatırlatmak gerekirse Galaxy S22 Ultra , QHD+ çözünürlük, HDR10+ ve 1Hz-120Hz değişken yenileme hızına sahip 6.8 inç Dinamik AMOLED 2x ekrana sahip . Aynı zamanda bir ekran içi ultrasonik parmak izi okuyucuya sahiptir ve sadece 2,8 ms gecikme ile S Pen ile uyumludur.
 
Mesajlar
10
Tepkime
9
Puanları
3
Tesekkur ederim
 
  • Beğen
Tepkiler: CaN
Etiketler
ekran sorunu galaxy s22 samsung yazılım problemi
Üst Alt