Haber Çeşme'de vale kaza yaptı: 7 milyonluk arabayı pert etti!

  • Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpEren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 1
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
Çeşme'de vale kaza yaptı: 7 milyonluk arabayı pert etti!

Çeşme'de bir otelde görevli vale, müşterinin piyasa değeri 7 milyon lira olan otomobiliyle otoparkta kaza yaptı. Hava yastıkları patlayan araca, pert raporu verildi.

bRtGgkyutkaHw21h9ArrWA.jpg

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir vale, otoparka bırakılan aracı pert etti. Olay, 28 Temmuz günü bir otelin kapalı otoparkında meydana geldi.
Uu625jbmp0KbupwoJmvQsA.jpg

Otelden çıkış yapan Selen Yalaz, otomobilini istedi. Otelde vale olarak çalışan F.T., kapalı otoparktaki otomobili çıkarmak isterken kaza yaptı.
lLwDqU7nY06joA61xar3nQ.jpg

Çarpmanın şiddetiyle otomobilde hava yastıkları açılırken, araca pert raporu verildi.
yZe8Ves-902DgjF1cij8MQ.jpg

Polis memuru tarafından tutulan tutanakta, F.T.'nin araçla otopark içerisinden sola dönüş için manevra yaparken sürüş hakimiyetini kaybederek beton sütuna aracın sağ ön kaput, ön tampon, sağ çamurluk kısımlarıyla çarpması neticesi tek taraflı maddi hasarlı trafik kazası meydana geldiği belirtildi.
HPMdyLmKokud1l0t-M-Pjw.jpg

Kaza, otoparkın güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde F.T.'nin otomobile bindikten sonra hızla dönüş yapıp direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve kolona çarptığı anlar yer aldı.
IC23_fJ8qkCj5cIKM7oaHQ.jpg

Otomobilin sahibi Selen Yalaz, olaydan 45 dakika sonra durumun kendisine söylendiğini belirterek, şunları anlattı: Aracımı istedikten sonra 20-25 dakika bekledim. Bir sorun olup olmadığını sordum. Çünkü benden sonra gelenlerin araçları teslim ediliyordu. 45 dakika sonra gerçeği öğrenmek için tepki göstermeye başladım. Ardından gece müdürü olduğunu öğrendiğim biriyle otoparka indik ve aracımın halini gördüm. Dört hava yastığı patlamıştı ve araç perte çıkmıştı."
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst Alt