Nasıl Yapılır? Google Play Oturum Açmama İzin Vermiyor Hatasını Düzeltmenin Yöntemleri

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 226
1000055242.jpg

Temel Düzeltmeler​

• Ağ bağlantısını kontrol edin: İnternet bağlantınız stabil değilse veya sorun yaşıyorsanız Play Store'a giriş yapamazsınız.
  • Cihazı yeniden başlatın: Soruna neden olan bir hata varsa, cihazınızı yeniden başlatmak sorunu çözmenize yardımcı olacaktır.
  • Cihazı güncelleyin: Hatasız bir deneyim için cihazınızı her zaman en son yazılıma güncelleyin.

1. Düzeltme Yöntemi : Play Store ve Google Play Hizmetleri için Hücresel Verileri Kontrol Edin

Hücresel veri kullanıyorsanız ve Play Store ve Google Play Hizmetleri'ne giriş yapamıyorsanız, uygulamalar için mobil veri erişimini devre dışı bırakıp bırakmadığınızı kontrol edin.

Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın. Uygulamalar > Uygulamaları yönet'e gidin. Listeden Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'ni bulun. Bunları bulamazsanız, Sistem Uygulamaları yazan listeyi açın.

Adım 2: İlgili seçeneği bulun ve bu uygulamalar için hücresel veri erişimini kısıtlamadığınızdan emin olun.
1740823177220.jpeg1740823188777.jpeg

2. Düzeltme Yöntemi : Önbelleği Temizle

Gereksiz dosyalar ve biriken önbellek hataları çalıştırabilir ve Play Store'da oturum açmanızı engelleyebilir. Google Play Store ve Google Play Hizmetleri için önbelleği temizlemeniz gerekecektir.

Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın . Uygulamalar > Uygulamaları yönet'e gidin . Listeden Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'ni bulun .

Not : Eğer bulamazsanız Sistem Uygulamaları yazan listeyi açın.

Adım 2: Her iki uygulama için Verileri temizle > Önbelleği temizle öğesine dokunun.

1740823232618.jpeg1740823251300.jpeg1740823260780.jpeg

3. Düzeltme Yöntemi : Play Store ve Google Play Hizmetleri için Güncellemeleri Kaldırın

Telefonunuza bozuk bir Play Store veya Google Play Hizmetleri uygulama paketi yüklenmişse, beklendiği gibi çalışmayabilir. Tüm güncellemeleri kaldırmak uygulamaları geri yükler ve otomatik olarak en son sürüme güncellenirler.

Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın . Uygulamalar > Uygulamaları yönet'e gidin . Listeden Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'ni bulun . Bunları bulamazsanız, Sistem Uygulamaları yazan listeyi açın.

Adım 2: Güncelleştirmeleri Kaldır'ı seçin .

İşlemin tamamlanmasını bekleyin, ardından her iki uygulama da arka planda en son sürüme güncellenecektir.

1740823309296.jpeg1740823319479.jpeg

Bu işe yaramazsa cihazınızdaki Google Play Hizmetleri'ni veya Google Play Store'u manuel olarak güncellemeyi deneyin.

4. Düzeltme Yöntemi : Google Hesabını Kaldırın ve Tekrar Ekleyin​

Yukarıdaki yöntemlerden hiçbiri işe yaramazsa, Google hesabınızı kaldırıp tekrar eklemeyi deneyin. Ancak bu, senkronize edilmiş tüm kişileri ve verileri kaldıracak ve hesabı kullanan uygulamalardan çıkış yapmanızı sağlayacaktır.

Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın ve Parolalar ve hesaplar bölümüne gidin.
Adım 2: Kaldırmak istediğiniz Google hesabını seçin. Hesabı kaldır öğesine dokunun.
Adım 3: Hesabın kaldırılmasını bekleyin. Ardından Hesap ekle'ye dokunun.

Artık Play Store'u açabilir ve uygulamaya giriş yapıp yapamadığınızı kontrol edebilirsiniz.

1740823421444.jpeg1740823431382.jpeg1740823442620.jpeg

Etiketler
google play oturum açmama i̇zin vermiyor hatası google play oturum açmama i̇zin vermiyor sorunu çözüm
Üst Alt