Nasıl Yapılır? iPhone'da Çocuklar İçin Telefon Ekranını Kilitleme Yöntemi

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 148
1000054712.png

iPhone'da Dokunmatik Ekranı Devre Dışı Bırakma​

Erişilebilirlik özellik seti, iPhone'unuzun işlevselliğini iyileştirmek için birçok yararlı özellik içerir. Bu özelliklerden biri, dokunmatik ekranı dondurmanıza olanak tanıyan Rehberli Erişim'dir.

Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın ve Erişilebilirlik > Rehberli Erişim'i seçin.
Adım 2: Rehberli Erişim ve Erişilebilirlik Kısayolu için geçiş düğmesini açın.

Ayrıca, kısayolu tetiklemek için ana sayfa düğmesini/yan düğmeyi kullanıp kullanmayacağınızı kontrol edin. Bu, Erişilebilirlik Kısayolu altındaki açıklamada sağlanmıştır.

1000056112.png

Adım 3: Dokunmatik ekranı engellemek istediğiniz uygulamaya gidin ve erişilebilirlik kısayolunu tetikleyin. iPhone'unuzdaki yan düğmeye üç kez dokunun . iPhone'unuzda bir ana sayfa düğmesi varsa, aynı düğmeye üç kez dokunun.

Doğrudan Rehberli Erişim sayfasını göreceksiniz veya seçenekler listesinden seçmeniz gerekebilir.

Adım 4: Rehberli Erişim'i seçin. Seçenekler'e dokunun.

1000056113.png

Adım 5: Dokunmatik için geçişi kapatın ve Başlat'a dokunun. Rehberli Erişimi değiştirmek veya sonlandırmak için bir Parola belirleyin.

1000056114.png

Rehberli Erişim şimdi başlayacak ve dokunmatik ekran donacak. Güç düğmesine (iPhone X, XR, 11, 12, 13, 14 Serisi) veya ana sayfa düğmesine üç kez dokunabilir ve iPhone'unuzun dokunmatik ekranını çözmek için Son'a dokunabilirsiniz.

Etiketler
iphone çocuklar i̇çin telefon ekranı kilitleme iphone kullanım teknikleri iphone telefon ekranları kilitleme yöntemi
Üst Alt