Haber Kastamonu'da kaybolan anne ve oğlu her yerde aranıyor

  • Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpEren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 19
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.

AlpEren

✅️ Premium
Kayıp anne-oğul için arama çalışması

Kastamonu'da evden ayrıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan anne ve beş yaşındaki oğlu için arama çalışması başlatıldı.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki evlerinden 2 Kasım Pazar günü ayrılan Huriye Helvacı (43) ve oğlu Osman Helvacı'dan (5) bir daha haber alınamadı.

Anne oğulun yakınlarının 112 Acil'e yaptığı ihbar üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, Kastamonu Jandarma Komutanlığı, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve komando birlikleri bölgeye sevk edildi.

MANTAR TOPLARKEN KAYBOLMUŞ OLABİLİRLER

Anne oğulun mantar toplamak için evlerinden ayrıldığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Gece boyunca devam eden çalışmalara ailenin yakınları ve köylüler de destek verdi.

ANNE OĞULDAN HENÜZ BİR HABER YOK

Drone ve köpeklerle yapılan çalışmalarda şu ana kadar anne ve oğluna ait bir ize rastlanılamadı.

CAMİLERDEN ANONS YAPILIYOR

Anne ve oğlunun en son görüldüğü yer yönünde ihbarlar gelmesi üzerine ekipler Alantepe, Köseali köyleri yakınlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Kaybolan anne ve oğlunun son olarak görüldüğü köylerdeki camilerden, "Pazar günü Bozkurt'ta bir bayan ve yanında 5 yaşında bir erkek çocuğu kaybolmuştur. En son köyümüz sınırları içerisinde görülmüştür. Duyan, gören ve bilenlerin jandarmaya haber vermeleri önemle rica olunur." anonsu yapılıyor.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
← Önceki Konu

Haber  Kocaeli'de inşaatta toprak kayması

Sonraki Konu →

Haber  CHP kurultayına ilişkin ceza davasına erteleme

Geri
Üst Alt