Magisk KernelSU & Magsik için Modüler - Banka Uygulamaları için Root Gizlemeye yarıyor

• Konbuyu başlatan kung
  • Başlangıç tarihi
  • 1,795
Yapı kiredi uyguladigin işlemin aynısını enparaya uygula en paranı verilerini sil sonra tekra çalıştır benim hesabı yok yanış giriş diyor
sen kendi olanı girince hesabına giriceksin

Ekli dosyayı görüntüle 4088

Ekli dosyayı görüntüle 4089
Hocam aynı işlemleri yaptım buraya kadar geliyor giriş yapıyor aktifleştirme adımından sonrada güvenlik kodu geliyor ama sonradan tekrar ilk ekrana geri atıyor. KeyAttestation da çalışmıyor ben de durduruldu hatası veriyor.

• Beğen
Tepkiler: CaN
Şimdi yapı krediyi tekrar kontrol ettim onda da giriş yapıyor ama her seferinde uygulama aktifleştirme istiyor başa atıyor.Sizde de öyle mi?

• Beğen
Bende olmuyor verilerini silin tekra de eyin KeyAttestation bu sürüm sizde calismiyorsa diğer alt sürümü yukleyin normalde çalışması gerekiyor ben s9 plus çalışıyor sorunsuz

• Beğen
Komple tüm modülleri ve Magisk'i de silip yeniden denesem mi sadece sizin yukarıda verdiğiniz modülleri yükleyeyim baştan herhangi bir sıralaması yok değil mi ?

• Beğen
magsik ile deneyin root yine algilma olursa Ksu deneyin magsik kaldırıp tüm moduleri yükle sıraya gelince sadece trikey store ılık olarak yükle sonra tüm moduleri yukleye bilirsin magsik modulerin bazini aksiyon butonları çıkacak özelik key box yenilemek için kulana bilirsin Tsupport advence aksiyon butonu kulanarak key box yenileye bilirsin gerektiği zaman

• Beğen
Yok maalesef olmuyor YapıKredi giriyor ama beni hatırla seçeneği çalışmadığı için her seferinde tekrar aktifleştirme istiyor. Enpara da zaten hiç girmiyor.

buraya girip telegramdan telefonuna uygun KSu kernel ve gurubun deposuna girince APK KSu indirin unutmayin magsik kaldirin KSu kernel kurma dan önce magsik root kaldır sonra KSu kerneli kur

Son düzenleme:
  • Beğen
Enpara olmadığı için hatırla kısmını tabiki kulanamiyorum ama diğer telefonumda Redmi note 11 test ettim KSu kernel ile orda root algılamadi normal şekilde açıldı tabiki losposed modülü bootloaderspoofer kulanarak bootloaderspoofer modülü devre dışı bırakınca kimlik bilgisini yazmaya çalıştığım zaman root olduğunu algılıyor devreye alınca sorun ortan kalkıyor root algılamasi gidiyor

• Beğen
Bunu gapps yapısı bir romda test etimi özel rom rom yazar normalde uygulmalar başlarken enparda bu şekilde bir ibare olmadı seni romda rahatlıkla çalışması gerekiyor key attestation calisdimi ? Tam sertifikayı göstermesiyle sertifika kısmı kirmizi ise varsa çalışan bir key box burdan yollarım

• Beğen
Etiketler
banka root engeli takilma kernelsu moduller magisk modüller
Üst Alt