Update Lenovo, Lenovo Tab Extreme için Android 14 Güncellemesini Kullanıma Sunuyor

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 88

CaN

admin
Mesajlar
1,525
Tepkime
4,765
Puanları
113
Konum
Türkiye
Android-14-for-Lenovo-Tab-Extreme.jpg

Android 14'ün genel kullanıma sunulmasının üzerinden altı aydan fazla zaman geçti. Ancak uygun Android cihazların çoğu en son güncellemeyi henüz almadı. Bekleyen bu cihazlar arasında Lenovo Tab Extreme de vardı ancak artık bekleyiş sona erdi. Android 14 güncellemesi nihayet Lenovo Tab Extreme için kullanıma sunuluyor.

Geçen yıl Google, Android 14'ün herkese açık beta sürümünü yayınladığında Lenovo Tab Extreme, geliştirici önizleme güncellemesi aracılığıyla Android 14'ü alan ilk birkaç Pixel olmayan cihazdan biriydi . Bu erken erişime rağmen, halka açık yapının piyasaya sürülmesi şu ana kadar ertelenmişti. Uzun bir bekleyişin ardından Lenovo Tab Extreme kullanıcıları nihayet Android 14 güncellemesinin kararlı sürümünün keyfini çıkarabilirler.

Birçok kullanıcıdan gelen raporlar, Lenovo Tab Extreme'nin birkaç gün önce Android 14 güncellemesini almaya başladığını doğruluyor. Bu raporlar, güncellemenin 16.0.534 yapı numarasıyla kullanıma sunulduğunu gösteriyor . Güncellemeyi henüz tabletinize almadıysanız, büyük bir Android yükseltmesi olduğundan büyük bir güncelleme boyutuna hazırlıklı olun.

Android-14-for-Lenovo-Tab-Extreme-screenshot.jpg
Değişikliklerden bahsetmişken, Lenovo Tab Extreme'nin yeni Android 14 güncellemesi, yeni sistem renk tasarımı, görüntülü arama asistanı, güvenlik ve gizlilik iyileştirmeleri ve diğer birçok değişikliği getiriyor. Şu an itibariyle değişiklik günlüklerinin tam listesine sahip değiliz ancak stok Android 14 özelliklerinin çoğunu bekleyebilirsiniz.

Lenovo Tab Extreme'niz varsa ve Android 14 güncellemesini bekliyorsanız artık beklemeniz sona erdi. Pek çok kullanıcı zaten güncellemeyi aldı ve eğer onlardan biri değilseniz, yakında güncellemeyi alacaksınız. Güncellemeleri Ayarlar altındaki Yazılım Güncelleme sayfasından kontrol edebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.
 
Etiketler
android 14 güncelleme lenovo lenovo tab extreme
Üst Alt