Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Imei atılmış cihazıma tvrp den magiski yüklenince telefon her defasinda çöküyor samsung yazisinda kalıyor yeni sistem yüklüyorum. ne yaptiysamda olmadi imei de gitti. Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Samsung galaxy note 8
Şuan da kullanmış olduğunuz mevcut Android sürümünüz ve işlemci modeliniz nedir.
Cihaz Hakkında Bilgi Almak için aşağıda vereceğim uygulamayı yükleyiniz.
Şuan da kullanmış olduğunuz mevcut Android sürümünüz ve işlemci modeliniz nedir.
Cihaz Hakkında Bilgi Almak için aşağıda vereceğim uygulamayı yükleyiniz.
2021 Yılında ben kullanmış olduğun 2. cihazım olan Note 8 cihazımı bu dosyalar ile Root yaptım hocam.
Önce TWRP yükleyiniz.
TWRP yükleme yapıldıktan sonra 2. dosyayı TWRP ile cihaza flash edin daha sonra Magisk dosyasını TWRP ile flash ediniz.
Ayrıca Cihazınızda İMEİ işlemi yapılmış ise bu tip işlemlerde zaten İMEİ gider. Bilginiz olsun yani benim size vermiş olduğum dosyaları yüklediğinizde de İMEİ gidecek.
Almış olduğunuz hatanın sebebi genellikle TWRP den kaynaklanır onu yüklerken sıfırlama yapmamış olabilirsiniz. Bu attığım dosyalar da sıkıntı yok zaten en son ben cihazımı bunlarla root ettim ve halen o şekilde kullanıyorum.
Imei atılmış cihazıma tvrp den magiski yüklenince telefon her defasinda çöküyor samsung yazisinda kalıyor yeni sistem yüklüyorum. ne yaptiysamda olmadi imei de gitti. Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Samsung galaxy note 8