Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Noble Rom 2.5 Versiyonu ilk defa kuruyorsanız temiz kurulum yapmanız gerekli.
Eğer 2.4 Noble Rom üzerine kurulum yapıyorsanız doğrudan kurulum gerekli.
Cihazın orada kalmasının tek sebebi kurulumda yapılan yanlışlık.
Noble Rom 2.5 Versiyonu ilk defa kuruyorsanız temiz kurulum yapmanız gerekli.
Eğer 2.4 Noble Rom üzerine kurulum yapıyorsanız doğrudan kurulum gerekli.
Cihazın orada kalmasının tek sebebi kurulumda yapılan yanlışlık
Cihazınız da illegal yollardan IMEI işlemi uygulanmışsa hangi romu kurarsanız kurun IMEI düşer. Şebeke gider bunun için Cihazınıza yeniden IMEI işlemi uygulanması gerekir.
valla telefoncuya verdim 250 tl kaçmış çok uğraştım imei write yapmışım bide imei 000000000 olarak gözüküyordu baya sonra 250 tl teleoncuya yaptırdım çok fazla para kopardı ama yapcak bişey yok
valla telefoncuya verdim 250 tl kaçmış çok uğraştım imei write yapmışım bide imei 000000000 olarak gözüküyordu baya sonra 250 tl teleoncuya yaptırdım çok fazla para kopardı ama yapcak bişey yok
IMEI işlemi olan cihazlara Rom yüklemek yada Root işlemi ile bazı modifiyeler yapmak cihazın İMEİ sinin NULL yada silinmesine sebep oluyor hocam ... Geçmiş olsun diyelim artık.
IMEI işlemi olan cihazlara Rom yüklemek yada Root işlemi ile bazı modifiyeler yapmak cihazın İMEİ sinin NULL yada silinmesine sebep oluyor hocam ... Geçmiş olsun diyelim artık.